10 coses que has de saber de l’esquí nocturn

L’esquí de nit a Masella es va posar en marxa el desembre de 2013 i, des d’aleshores, milers d’esquiadors ja han provat aquesta experiència que acaba esdevenint especial i diferent. Hi ha algunes coses que s’han de saber de l’esquí nocturn que poden anar molt bé de saber si és la primera vegada que es prova. També a Font-Romeu Pirineus 2000 i Portè-Pimorent es pot practicar aquesta modalitat d’esquí nocturn.
Llegir més ...

Així està vivint La Molina els 75 anys

FGC ha preparat per a aquesta temporada un seguit d’actes populars per celebrar el 75è aniversari de La Molina. El 28 de febrer de 2018 l’estació va complir els 75 anys de la inauguració del primer teleesquí comercial de l’estat espanyol, fins ara ja ho han celebrat però encara queda molt per endavant.
Llegir més ...

Fa 50 anys es posava en marxa Masella

Va ser el 3 de gener de 1968. Aquell dia s’inaugurava el telecadira biplaça entre el Pla de Masella i La Pleta. El mateix dia s’inaugurava el teleesquí destinat als debutants. Fins llavors, el que avui coneixem com a Masella, era una zona explotada com a mineria a les cotes altes, mentre que el Pla de Masella era ocupat per uns pocs camps de cultiu de patata.
Llegir més ...

75 anys d’història d’esquí a La Molina

La Molina naixia com a centre d’esquí i esports d’hivern a principi del segle XX. Des d’aleshores continua sent una de les grans protagonistes en el món de la neu a Catalunya. En aquests més de cent anys i, com a estació d’esquí degana de l’Estat espanyol i de Catalunya, s’ha sabut adaptar a uns nous temps carregats de reptes: canvi d’hàbits de la societat per una banda i el canvi climàtic per l’altra. Ara bé, el moment clau que la va projectar definitivament com a estació va arribar ara fa 75 anys, l’any 1943 quan es va instal·lar el primer remuntador a Font Canaleta i la visió de l’esquí com a oportunitat econòmica per a la zona.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top