Marxa cicloturista Orbea Cadí Challenge

Entre el 10 i l’11 de juny arrencarà, des de Guardiola de Berguedà, l’Orbea Cadí Challenge, una marxa cicloturista, amb un recorregut majoritari pel Parc Natural del Cadí – Moixeró, en dues etapes que pretén recuperar el concepte de descoberta en aquesta mena de marxes.

Llegir més ...

Una passió compartida

L’esport amb gossos està de moda. Cada any hi ha més persones que se sumen a practicar alguna de les disciplines que contempla aquesta modalitat. Ja no cal sortir a córrer sol. Ni deixar la bici oblidada al garatge perquè ens fa mandra sortir. El millor element de motivació per fer esport, si tenim un gos a casa, serà, justament, el nostre amic de 4 potes. Veurà les botes de muntanya o les bambes i s’activarà. Energia a mil revolucions! La cua en moviment infernal i una mirada d’aquelles que diu: sortim? sortim? sortim?
Llegir més ...

Telemark. Els orígens

En els seus orígens, l’esquí es practicava a Noruega per desplaçar-se per la neu, per anar de poble a poble o per desplaçar-se per valls planes. Ningú havia tingut mai la idea de llançar-se per pendents pronunciades, pel risc que això suposava.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top