Consells, al·licients i bones raons per esquiar a la primavera

Mes d’abril i encara queda molta neu a pistes. Malgrat tot, les temperatures van pujant, creixen les hores de llum i els raigs de sol són cada vegada més perpendiculars sobre els pendents de la muntanya. Això fa que la qualitat de la neu se’n ressenti i alguns aficionats a l’esquí deixin de visitar les pistes. El cert, però, és que l’esquí de primavera, si seguim algunes pautes, pot resultar més profitós i divertit fins i tot que el del mateix hivern.
Llegir més ...

10 coses que has de saber de l’esquí nocturn

L’esquí de nit a Masella es va posar en marxa el desembre de 2013 i, des d’aleshores, milers d’esquiadors ja han provat aquesta experiència que acaba esdevenint especial i diferent. Hi ha algunes coses que s’han de saber de l’esquí nocturn que poden anar molt bé de saber si és la primera vegada que es prova. També a Font-Romeu Pirineus 2000 i Portè-Pimorent es pot practicar aquesta modalitat d’esquí nocturn.
Llegir més ...

Així està vivint La Molina els 75 anys

FGC ha preparat per a aquesta temporada un seguit d’actes populars per celebrar el 75è aniversari de La Molina. El 28 de febrer de 2018 l’estació va complir els 75 anys de la inauguració del primer teleesquí comercial de l’estat espanyol, fins ara ja ho han celebrat però encara queda molt per endavant.
Llegir més ...

Fa 50 anys es posava en marxa Masella

Va ser el 3 de gener de 1968. Aquell dia s’inaugurava el telecadira biplaça entre el Pla de Masella i La Pleta. El mateix dia s’inaugurava el teleesquí destinat als debutants. Fins llavors, el que avui coneixem com a Masella, era una zona explotada com a mineria a les cotes altes, mentre que el Pla de Masella era ocupat per uns pocs camps de cultiu de patata.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top