Una temporada que ha començat amb millores i novetats

Els amants dels esports d’hivern, de qualsevol de les moltes varietats actuals, siguin esquiadors alpins, de muntanya o de fons, snowboarders o, simplement, aquells que gaudeixen de les estacions d’esquí per lliscar amb els trineus o jugar amb les criatures als parcs de neu, esperen amb impaciència l’arribada d’una nova temporada. 

Llegir més ...

Clubs i escoles d’esquí ceretanes ja estan a punt per a la temporada blanca

Per als amants dels esports d’hivern, de qualsevol de les moltes varietats actuals –siguin esquiadors alpins, de muntanya o de fons; snowboarders; practicants de telemark, o simplement aquells que gaudeixen de les estacions d’esquí per lliscar amb els trineus o jugar amb les criatures als parcs de neu–, el temps entre les darreries de l’hivern i l’arribada de les noves neus es pot fer molt i molt llarg. Però la Cerdanya ja està llesta, i impacient, per estrenar una nova temporada: estacions, clubs i escoles d’esquí, botigues especialitzades, hotels i apartaments. Tot el sector preparat per rebre les primeres neus!

Llegir més ...

Escape Room: joc d’escapisme en viu

S’obre la porta d’una habitació i entra un grup de persones. S’activa el rellotge i comença la partida. Una hora, 60 minuts, per desxifrar els enigmes que es necessiten per a sortir de la sala abans que finalitzi el temps. Aquest és l’objectiu del joc. Per resoldre els enigmes cal utilitzar la lògica, l’enginy i el pensament abstracte.
Llegir més ...

Tot a punt a La Molina per a l’obertura de temporada

Queden menys de 30 dies per començar una nova temporada i a La Molina tot està a punt per rebre la neu i el fred. A més, aquest hivern complirà el 75è aniversari de la inauguració del primer teleesquí comercial de l’Estat espanyol. D’altra banda, l’estació organitzarà les primeres Jornades d’Economia de Muntanya que promou la Taula Estratègica de Muntanya.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top