Els orígens del surf a Catalunya

El surf és un esport que està experimentant un augment de practicants molt destacable a la costa catalana. Prova d’això és l’existència de diverses escoles i clubs de surf repartits per tot el nostre litoral. El surf és un dels esports més antics de la història amb orígens al Perú (Caballitos de Totora) i a la Polinèsia.
Llegir més ...

Electrofitness

Una de les darreres tendències en entrenament és l’electrofi tness: una combinació d’entrenament físic, amb entrenador personal, i d’electroestimulació muscular. Les raons per practicar electrofi tness dependran de cada persona, però pot aportar diferents beneficis.
Llegir més ...

Hem fet Pànxing amb... el Club de Surf Gregal

Quan veiem les platges del Maresme plenes de surfistes sobre les seves taules, segur que més d’un de nosaltres hem pensat “que xulo, deu ser fàcil!”. De fet el surf “només” consisteix a mantenir-se en equilibri, lliscant sobre una taula arrossegada per una ona, el major temps possible i sense caure a l’aigua. Fàcil, oi? Tres companyes del Pànxing van tenir el privilegi de provar aquest esport “tan fàcil” amb l’Antonio del Club de Surf Gregal. Elles mateixes aporten la vivència del seu primer contacte amb aquest esport.
Llegir més ...

Jalpí Aventura, una aventura per les alçades

Jalpí Aventura neix a Arenys de Munt, just a la part del darrere del Castell de Can Jalpí, de la mà de Josep Comas, quan després de voltar per Europa coneix aquesta mena de parcs d’aventura al bosc i creu en la possibilitat de muntar-ne un a Catalunya. Què és Jalpí Aventura i què representa? Ningú ho explica millor que el mateix Comas.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top