Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

C. B. Vilassar: 50 anys de Bàsquet Destacats

Enguany celebrem que fa més de 50 anys que el bàsquet és a Vilassar. Mig segle des de que un grup de vilassarencs seduïts per aquell nou esport, un esport diferent que James Naismith va idear per passar els freds hiverns d’EEUU, i que el pare Millán va portar al nostre país. 
Un esport que va ser capaç d’il•lusionar un grup de persones, unes persones que amb el seu esforç personal, posant pedra sobre pedra, van construir la primera pista de bàsquet al nostre poble. Una pista situada on es troba l’actual piscina municipal i que va ser l’inici del que avui en dia és el CB Vilassar de Dalt.
 
Són molts els nois i noies d’aquest poble que han passat pel club en aquests 50 anys, i molts pares i mares, empreses locals, ajuntaments de tots els colors els que han donat suport al club i a la pràctica de la promoció esportiva en aquest mig segle.
 
Basquet Vilassar
 
Destacar de manera especial a tots els presidents i juntes directives que han fet possible que avui en dia el nom del CB Vilassar de Dalt sigui conegut en totes les pistes del nostre país. A través del seu esforç desinteressat s’han superat moments difícils i s’han pogut celebrar, al llarg d’aquests anys, moments memorables per a tots aquells que estimem el bàsquet i en especial el CB Vilassar de Dalt.
 
A més, el club sempre ha estat un referent en la formació esportiva de base i fruit d’aquest treball col•lectiu el CB Vilassar ha pogut gaudir, no només del plaer de formar els nostres jugadors amb els valors que transmet aquest esport, sinó que a més hem gaudit de tenir equip en preferent - el màxim nivell de cada categoria- i que alguns dels nostres jugadors ens hagin representat en les seleccions catalanes o en equips com el Barça o la Penya.
 
Han estat 50 anys de bàsquet i, per sobre de tot, de formar esportivament i personalment des de l’esport a centenars de joves del nostre municipi i dels municipis veïns.
 
50 Anys Basquet Vilassar
 
Viu el bàsquet, visca el CB Vilassar i visca Catalunya!! 
 

Informació addicional

  • Municipi: Vilassar de Dalt
Back to top