Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Bellesa

Temps de rebaixes

7 de gener... d’una banda es posa fi a les llargues vacances de Nadal amb interminables dies de festa i, per altra banda, és la data esperada per molts per estrenar les rebaixes. Malgrat aquesta data oficial d’inici de les rebaixes d’hivern, aquestes cada cop estan més diluïdes al llarg de l’any... ofertes, setmanes blanques, fires d’estocs, outlets... I, malgrat tot, la gent espera la tradició del 7 de gener, data d’arrencada oficial, amb delit per buscar l’oferta més barata, la rebaixa més cridanera.
Llegir més ...

Banys termals i spas per a una experiència completa a la Cerdanya

La Cerdanya és un món d’experiències i emocions en qualsevol moment de l’any. Sigui per fer turisme familiar, excursions, hípica o esports d’aventura amb l’arribada de la primavera i el bon temps. Per practicar tots els esports de neu amb una oferta inacabable, una gastronomia que omple els sentits de sensacions indescriptibles i, davant de tota aquesta oferta de sensacions no podem deixar de visitar algun dels banys termals o spas de la comarca, per trobar la relaxació, el benestar i un munt de beneficis més.

Llegir més ...

Banys termals, un descans mil·lenari

Si el mes passat parlàvem dels banys de bosc, ara parlarem dels banys termals. La Cerdanya és una comarca on existeix una certa activitat geotèrmica en el seu subsòl. Prova d’això és l’existència des de molt antic de banys termals, com és el cas de la Iulia Lybica romana (Llívia) o els antics banys de Músser.

Llegir més ...

Descobrint la Cerdanya

Sovint, pensar en la comarca de la Cerdanya porta a pensar en paisatges blancs i en esports de neu, però la Cerdanya és molt més que això. La Cerdanya és una comarca capaç d’enamorar a grans i petits, una comarca amb una oferta àmplia i diversa que captivarà a qualsevol tipus de viatger, una comarca per descobrir-la, sentir-la, recórrer-la i respirar-la.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top