Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Les 6 novetats més importants a La Molina per a aquest estiu Destacats

La Molina va començar la temporada d’estiu el dissabte 3 de juny. A partir de l’1 de juliol, estarà en funcionament cada dia fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana. 
Les 6 novetats més importants per a aquest estiu són els canvis en les tarifes dels forfets: s’uniformitza l’edat dels infants, fins als 16 anys; s’homogeneïtza la tarifa de 4 hores i s’elimina la de tarda o mig dia; es posa en marxa el forfet recarregable BikeParkREC, amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies; neix el nou forfet de dia i d’activitats “La Molina Non Stop”, que inclou el telecabina, telecadira, Bikepark, Tubbing, zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness, i s’amplia el bike-park a la zona de Cap de Comella, amb obertura del telecadira.
 
El bike-park de La Molina ja compta amb 15 circuits i gairebé 50 quilòmetres de recorreguts; nou circuit de Frisbee (Disc golf), que consta d’un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut, i per últim es posa en marxa el HoverBoard Kart, enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults.
 
És important recordar que aquest estiu els visitants podran gaudir, un any més, de la Zona del Llac, amb totes les activitats complementàries que s’hi fan cada estiu.
 

Informació addicional

Back to top