Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Les danses pirinenques tornen a les aules de Cerdanya Destacats

El Consell Comarcal de Cerdanya ha recuperat el projecte “Les danses pirinenques a les escoles de Cerdanya”, una iniciativa que es va haver d’aturar l’any 2013 per manca de suport econòmic. 

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’associació de dansa «Pourquoi Pas / Per què no / Por qué no?» de la qual és membre la professora Sílvia Cassu i Anoll, que va ser responsable de la materialització del projecte en l’etapa anterior i que ho serà també d’aquesta. Les danses es triaran en funció de la seva complexitat i de la franja d’edat dels nens. Per decidir quin grup participarà en els tallers, es comptarà amb la col·laboració dels mestres de cada escola. 
 
L’any 2000 el Consell Comarcal de la Cerdanya i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana van signar un conveni per desenvolupar el projecte “ARRELS”, pioner a Catalunya. Aquesta iniciativa apropava la cultura tradicional al territori amb cursos de formació en cultura i oficis tradicionals. Emparat per “ARRELS” va néixer “Les danses pirinenques a les escoles de Cerdanya”, que es va aturar fa 6 anys per manca de suport econòmic. 
 
Ara el projecte es reprèn, subvencionat en la seva totalitat pel Consell Comarcal de la Cerdanya amb el suport de la Diputació de Girona.
 

Informació addicional

  • Municipi: Cerdanya
Back to top