Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

25 anys de la Coral Cerdanya Canta Destacats

El proper 7 de juliol la Coral Cerdanya Canta celebrarà el 25è aniversari de la seva fundació amb un concert resum del seu repertori al Museu Cerdà.
La Coral Cerdanya Canta va ser fundada l’any 1992 per la seva actual directora, Mª del Carmen Ramón, dins de l’Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà. L’any 1995 es va desvincular de l’escola de música i es va constituir com a Associació Cultural sense ànim de lucre, integrant-se a la Federació Catalana d’Entitats Corals.
 
Amb un repertori constituït amb gran quantitat de cançons del folklore mundial, música sacra, Goigs de Sants de la comarca i cançons tant de bandes sonores i musicals com d’autors moderns i pop, com ABBA, Beatles, Mike Oldfield, Nino Bravo, Joan Manel Serrat, Rossana, Leonard Cohen, Adele, Lady Gaga, la Coral ha participat en nombroses activitats a la comarca i fora d’ella, fins i tot a nivell internacional.
 
Coral
 
Al 2002, amb motiu del 10è aniversari, la Coral Cerdanya Canta va editar el seu primer disc compacte 10 anys cantant 1992 – 2002.
 
Actualment la Coral està formada per 30 cantaires d’arreu de la comarca, amb edats compreses entre els 15 i els 70 anys. No cal tenir coneixements de música, però bona veu i oïda, i moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé.
 
La Coral assaja els divendres a les 21.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Issi Fabra.
 

Informació addicional

  • Adreça: Museu Cerdà
  • Municipi: Puigcerdà
Back to top