Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

‘Puig-reig, castell de Guillem de Berguedà i comanda templera’, de l'Eudald Serra Destacats

El castell de Puig-reig, Guillem de Berguedà i els templers protagonitzen l’últim llibre de l’historiador Eudald Serra, ‘Puig-reig, castell de Guillem de Berguedà i comanda templera’, fruit de l’anàlisi de tota la documentació trobada relacionada amb la fortificació, des dels seus inicis fins a l’actualitat. 
L’obra analitza la història del castell, sense oblidar el paper clau de Guillem de Berguedà i l’Orde del Temple al segle XII, i la contrasta amb la informació obtinguda gràcies a les darreres intervencions arqueològiques dutes a terme al castell.
 
Nascut a Puig-reig l’any 1986, Eudald Serra és llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i té un màster interuniversitari en Identitat Europea Medieval per la Universitat de Lleida (UdL). Actualment, és arqueòleg director dels jaciments del castell de Puig-reig i del castell de Merola, a part de ser membre de l’Associació Cultural Templers de Puig-reig, una entitat que té com a objectiu la recuperació i dignificació de la història medieval del poble.
 
Editorial Sunya.
 
EUDALD SERRA Portades
 

Informació addicional

  • Municipi: Puig-reig
Back to top