Interiors Baby

 

BabySitters.003

  • Adreça: Recinte Firal El Sucre - Espai VIT
  • Municipi: Vic
  • Província: Barcelona
  • Telèfon: 628 249 490
  • Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Web: agenciacangurs.cat
1 236 132 70
1 72 48 60
2 72 48 60
3 72 48 60

 
 

 

BabySitters.003 és l'agència de cangurs que neix per donar solució a la incompatibilitat d'horaris entre pares i fills.

Les famílies treballen sovint fins tard i els infants, amb els nous horaris lectius, finalitzen en alguns casos a les 16h, i els pares no saben com organitzar-se.

D'altra banda tots sabem com d'important és l'aprenentatge de la llengua anglesa, però no tots sabem com d'important és que el primer contacte amb la llengua sigui una bona experiència perquè l'infant segueixi motivat en l'aprenentatge d'aquesta.

Aquí neix BabySitters.003 una agència de cangurs que soluciona les dificultats horàries dels pares i parla en anglès amb l'infant oferint a aquest un aprenentatge dinàmic, pràctic i en el que ell és el protagonista.

A BabySitters.003 defensem un contacte de qualitat amb la llengua anglesa des del primer mes de vida.

Tots els infants neixen preparats per ser monolingües o plurilingües, i que esdevinguin un o altre només depèn de la formació que rebin.

La nostra filosofia és: Juguem, cantem, ballem, saltem, pintem i fem totes aquelles activitats que fascinen als nens, de les quals en són els protagonistes i ho fem sempre parlant anglès. El nen no és conscient de que està aprenent l’ idioma i per tant no li resulta un esforç.

A BabySitters.003 entenem l'educació com un procés excitant i meravellós. Donem eines als infants perquè es desenvolupin amb l'autonomia que els correspon. Els donem motivacions per a seguir.

Encoratgem als nens a fer ús de la llengua anglesa per dirigir-se a nosaltres acompanyant-los repetint petites estructures diàries.

Back to top