Gastronomia

De tapes i terrasses pel Maresme

Amb l’arribada de l’estiu, que treu el nas per cada cantonada, ja tenim aquí l’estació més divertida, la més alegre, la més boja, en què més hores de lleure disposem. Temps d’oci per als amics, per a la família, per a un mateix. Els dies són més llargs i les nits més intenses, més desitjables... elements perfectes per gaudir de moltes hores a l’aire lliure. Dinars i sopars fora de casa, llargs capvespres amb una copa, nits de lluna i aire lliure... i terrasses, moltes terrasses, per gaudir-la.

Llegir més ...

Serhs inaugura la seva nova Cuina d’Alt Rendiment a Mataró

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va inaugurar el passat 20 d’abril la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró. L’acte, amb l’assistència d’unes 130 persones, va comptar amb la participació de l’alcalde de Mataró, David Bote, i els màxims directius de SERHS, Ramon Bagó, president; Jordi Bagó, CEO, i Raimon Bagó, director general de SERHS Food.
Llegir més ...

Escola de Rugbi a Arenys de Mar

Per a aquells que no coneixen aquest esport, el rugbi és només una activitat que es relaciona amb la duresa dels seus moviments. Això és una imatge molt diferent a la real. Aquest esport planteja certs valors que els jugadors practiquen dins i fora del camp. Aquesta característica el diferencia d’altres esports grupals.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top