Gastronomia

Temps de verema, el plaer dels bons vins

La província de Barcelona compta amb cinc denominacions d’origen: DO Catalunya, DO Pla de Bages, DO Cava, DO Penedès i DO Alella. De totes elles, la DO Alella és de les més antigues de Catalunya i la més propera a Barcelona, i allà comptem amb grans i diverses opcions per gaudir dels seus paisatges, les seves vinyes, els seus cellers i d’una multitud d’activitats relacionades amb l’univers del vi ara que, a més, arrenquem temps de verema.

Llegir més ...

43a Festa de la Verema

Alella celebrarà, entre el 8 i 10 de setembre, la 43a edició de la Festa de la Verema, la festa amb més èxit i tradició del municipi i una ocasió única per conèixer i gaudir dels vins de la Denominació d’Origen Alella, de la gastronomia local, de bons espectacles i de molta cultura popular.
Llegir més ...

La Mostra Gastronòmica de Cabrils, una història de 30 anys

Entre el 18 i el 21 d’agost, Cabrils celebrarà la seva tradicional Mostra Gastronòmica, enguany amb un gust molt especial. Arribar als 30 anys d’una fira local, amb la bona salut que exhibeix la Mostra de Cabrils, no és una tasca fàcil. La idea original d’un parell de cabrilencs, la fe d’uns quants en els moments originals i la feina de molts durant molts anys han fet de la Mostra Gastronòmica de Cabrils un referent a la comarca.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top