Gastronomia

A l’estiu, terrasses i tapes!

 

Ja queda poquet perquè arribi l’estiu, la que molts consideren l’estació més divertida, la més alegre, la més boja. Durant l’estiu disposem de més hores; tenim més temps d’oci per als amics, per a la família i per a un mateix. Els dies són més llargs i les nits més intenses, més desitjables, perfecte per a gaudir de moltes hores a l’aire lliure: dinars i sopars fora de casa, llargs capvespres amb una copa, nits a la lluna i aire lliure... i terrasses, moltes terrasses.
Llegir més ...

Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

El passat 15 de març es presentava la XXI edició de les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró amb el tradicional tastet a les instal·lacions del’Escola de Restauració i Cambreria del Gremi d’Hostaleria de Mataró i el Maresme, amb la presència de molts restauradors de la ciutat i càrrecs polítics de la ciutat i de la comarca. 
Llegir més ...

L'Enotast, el plaer de descobrir la DO Alella

Que Alella és terra de vins, de bons vins, no és cap secret, i que dóna nom a la DO més petita de Catalunya tampoc. Amb l’objectiu que la gent tasti aquests vins i entri al món de la cultura vinícola, l’Oficina de Turisme organitza l’Enotast, entre un i dos cops al mes, durant tot l’any. 
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top