Gastronomia

Un Nadal per llepar-se els dits a restaurants i botigues del Maresme

Si un element caracteritza les festes de Nadal, són les hores dedicades als àpats. Són festes per parar taules ben boniques i servir plats tradicionals: galets i carn d’olla, capons, pollastres i canelons, torrons i neules, vins i caves, fruits secs i raïm... Si som els amfitrions, ens tocarà fer feina, escollir menú, anar a comprar i pensar en tots els detalls. Clar que sempre podrem fer un canvi en la nostra manera de celebrar-lo i optar per un dels molts restaurants del Maresme que ens ofereixen atractius menús de Nadal per gaudir en família.

Llegir més ...

La cuina de la iaia

Cassoles de terrissa, olles de ferro, productes de proximitat, hores de xup-xup i cases amarades d’aromes que impregnaven tots els sentits i feien salivar sense remei. Aquella cuina que, a poc a poc, s’ha anat perdent i que ara molts enyoren i altres lluiten per recuperar: la cuina de la iaia.
Llegir més ...

Els sabors de la tardor

Tot passant de l’esclat de vida de l’estiu a la fredor de l’hivern apareix tímida la tardor. Acolorida de taronges, ocres i daurats, temps de pluja i de baixada de temperatures, la tardor porta un canvi en la nostra dieta i en els ingredients que la componen. La gran estrella: els bolets, però carabasses, castanyes, avellanes, nous, moniatos, codony i magranes també protagonitzen una cuina que comença a agafar la contundència necessària per afrontar els freds de l’hivern.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top