Gastronomia

De tapes, pinxos i terrasses a la Cerdanya

Qui diu que a la Cerdanya no espot gaudir d’un bon aperitiu,d’un àpat de pinxos o tapes o d’un bon dinar a una terrassa. Les terrasses a la Cerdanya s’han escampat com petites joies sobre uns paisatges idíl·lics i meravellosos. I si les tardes d’estiu tenen gust de cervesa ben freda i tapes en alguna terrassa estival a qualsevol lloc del territori català, la Cerdanya no és menys. Terrasses que s’omplen als migdies buscant l’escalf del sol i a les tardes, quan una cervesa i unes tapes poden ser la millor excusa per una trobada amb amics.
Llegir més ...

Foc, màgia i coques a la Cerdanya

Amb la Revetlla de Sant Joan, nit de bruixes, d’encanteris i de tradicions ancestrals, donem la benvinguda a l’estiu. Coques, foc i petards seran els grans protagonistes de la nit per a gaudi de grans i petits. Una nit especial que molts viuen intensament, però... quin és 
l’origen de la nit més curta de l’any?
Llegir més ...

La Cerdanya: plena d’activitats de Benvinguts a Pagès i la Setmana Bio

Arriba la segona edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Gairebé 250 pagesos d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 3, 4 i 5 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els seus productes. Aquest esdeveniment a la Cerdanya coincidirà amb la celebració de la cinquena edició de la Setmana Bio convertida ja en element identificatiu de la comarca que tindrà lloc fins al 9 de juny.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top