Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Agenda

10è Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Agenda Pirineus
Congres Mundial Turisme Neu Muntanya
Última Data: Divendres, 23 Març 2018

Place: Andorra

El Principat d’Andorra, amb el suport de la Parròquia d’Escaldes-Engordany, i l’Organització Mundial del Turisme (OMT) coorganitzen el 10è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya: ‘‘Mountainlikers’’. El guió central d’aquest congrés serà el futur de l’hospitalitat a destinacions de muntanya i se celebrarà a Escaldes-Engordany del 21 al 23 de març de 2018.

La trobada reunirà un ampli ventall de professionals del sector turístic, des dels responsables de la gestió d’una destinació turística de muntanya fins als empresaris del sector dels allotjaments. Els temes que es tractaran durant aquests dies són el reposicionament dels allotjaments turístics, els reptes de l’hospitalitat, l’impacte de les noves plataformes de serveis turístics, la intel·ligència artificial o la formació i la capacitació com a elements clau per assolir l’èxit d’una destinació, entre molts d’altres.
 
L’OMT porta des de 1998 abordant diferents qüestions clau relacionades amb el turisme de neu i de muntanya mitjançant l’organització, cada dos anys, d’un Congrés Mundial afavorit pel Principat d’Andorra. L’èxit ha anat en augment tant en termes de contingut com de participació. En els últims vint anys, l’esdeveniment ha estat també una ocasió per analitzar el potencial que té el turisme de muntanya de contribuir al desenvolupament socioeconòmic inclusiu de les comunitats locals i del seu entorn.
Tenint present que l’arribada de turistes internacionals segueix creixent, resulta molt important la contribució de totes les parts de la cadena de valor del turisme per garantir que el creixement vagi de la mà d’una major sostenibilitat. L’hospitalitat i l’allotjament no són excepcions, i han de respondre també a les demandes canviants dels viatgers, molts dels quals busquen cada vegada més una experiència més autèntica i personalitzada, sense sacrificar per això la qualitat ni, per descomptat, la identitat del destí turístic.

 

 

Totes les dates


  • Desde Dimecres, 21 Març 2018 a Divendres, 23 Març 2018

Powered by iCagenda

Back to top