Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

La medicina estètica, una bona aliada Destacats

La medicina estètica és tot aquell conjunt d’actes mèdics que tenen com a finalitat millorar el benestar de la persona en aspectes generalitzats que abracen des de la bellesa fins a temes de salut.

La seva finalitat és la restauració, el manteniment i la promoció de l’estètica, la bellesa i la salut, utilitzant pràctiques mèdiques, de petit intervencionisme, en les que s’utilitza anestèsia tòpica o local i en règim ambulatori. A més, cada cop hi ha més gent que, sense cap patologia, concreta que el que vol és simplement millorar la seva imatge. Això ha provocat que en els darrers anys hagin proliferat arreu del territori centres dedicats a tractaments de medicina estètica. Centres on es prima la bellesa però sempre des d’un punt de vista mèdic, amb totes les garanties que això comporta, i conjugant bellesa i salut. A continuació, clíniques i centres estètics del Maresme ens presenten alguns dels seus serveis o tractaments. 
 
A nivell facial, l’estrella d’aquests tractaments és sempre l’eliminació d’arrugues i de la flacciditat, així com intentar atenuar les línies d’expressió més marcades, i dintre d’aquesta demanda el tractament més demandat és el bòtox, utilitzat sobretot per eliminar o atenuar les arrugues dinàmiques o arrugues d’expressió, que són les que es formen arran de realitzar diversos gestos amb els músculs facials. 
 
L’altre producte estrella és l’àcid hialurònic que, juntament amb el col·lagen, és l’aliat perfecte en la tasca de guanyar la partida a la pèrdua de volum i a les arrugues causades per l’envelliment natural del cos. Els seus efectes tenen un millor resultat, més durador i menys irritant que altres tractaments, ja que produeixen un menor nombre de reaccions al·lèrgiques i arriben a esborrar les arrugues d’una forma més eficaç.
 
Altres tractaments efectius i també aplicables a centres de bellesa amb control mèdic o en clíniques d’estètica, seran pílings, mesoteràpia, fils tensors i làsers. Normalment amb l’objectiu de rejovenir el rostre, els especialistes solen recomanar una combinació d’aquests tractaments per aconseguir millors i més espectaculars resultats.
 
D’altra banda, ja a nivell corporal, els tractaments més demandats són els tractaments contra la cel·lulitis, els greixos localitzats, el sobrepès, la flacciditat i les varius estètiques. Inclou tots els temes, o problemes, derivats del pes i tot el que engloba la silueta corporal: nutrició, remodelació de la silueta, tècniques com mesoteràpies, radiofreqüència, intralipoteràpia. A més, també inclou tot allò que afecta d’alguna manera la bellesa de la pell.
 
Croal Salut – Policlínica Maresme
Pineda de Mar
Tel. 93 762 90 25
A Croal Salut consolidem la medicina estètica amb una variada carta de serveis. Destaquem tractaments antiaging i corporals, bòtox, col·làgens, àcid hialurònic, factors de creixement, micropigmentació, mesoteràpia, làser-fotodepilació, hiperhidrosis, píling químic, ozonoteràpia, crioteràpia, nutrició, odontologia estètica, dermatologia i la cirurgia plàstica, estètica i reparadora. 
Instal·lacions modernes, professionals de prestigi, aparatologia medicoestètica de darrera generació, aglutinant un nou concepte d’entendre l’embelliment facial i corporal per gaudir d’un rostre i un cos a punt, fent de cada tractament una experiència inoblidable.
 
Naturpharma 
Premià de Mar
Tel. 93 751 79 71
Tractaments de medicina estètica. Tractaments facials per: millorar línies d’expressió amb toxina botulínica; revitalització facial amb intradermoteràpia (hidratació bàsica, hidratació plus, mesoteràpia capil·lar); millorar cicatrius d’acne, estries i línies d’expressió amb Dermapen; restaurar volums per millorar la flacciditat facial; restauració de volums amb AH reticulat (augment i perfilat dels llavis); farciment de pòmuls i mentó; (reompliment per rinomodelació, millorar la flacciditat generalitzada facial mitjançant lífting amb productes inductors de col·lagen, millorar línies d’expressió del terç inferior i zona bucal); fils tensors (fils PDO senzills, fils espiculats senzills).
 
Centre Mèdic Pere Grau
El Masnou
Tel. 93 555 35 78
Activ Therapy millora la circulació i la reafirmació cutània, disminueix les retencions de líquids i el greix localitzat. Aquesta teràpia no invasiva actua reequilibrant el metabolisme cel·lular, el que es tradueix en uns teixits més compactes i d’aparença més jove. D’una manera ràpida, visible i agradable, aconsegueix solucions en reafirmació, flacciditat cutània. Lífting.
Remodelació corporal: glutis, pits, abdomen.
Pre i postcirurgia: drenatge d’edemes, reabsorció d’hematomes, cicatrització.
Cel·lulitis: edematosa, fibrosa, adiposa. 
 
Clínica Dental Familiar Dra. Nogueras
El Masnou / Mataró
Tel. 93 555 65 18 / 93 755 11 77
A la Clínica Dental Familiar Dra. Nogueras disposem dels últims tractaments en estètica dental, com les facetes (carillas) dentals, que són unes fines làmines de qualitat que es col·loquen sobre la dent per canviar la seva forma, color i/o posició. Aporten estètica i funcionalitat a les dents naturals, milloren la mossegada, gràcies a les solucions d’alineació dental, i aconsegueixen un emblanquiment dental òptim i saludable de manera immediata, indolora i duradora. 
No amaguis més el teu somriure, consulta’ns i t’ajudarem!
 
Univers Dental
Premià de Mar
Tel. 936 385 645 - 606 511 590
A Univers Dental treballem amb els millors materials i laboratoris buscant sempre la millor qualitat i servei pel nostre pacient. Experts en totes les especialitats: general, cirurgia, implants, ortodòncia, odontopediatria, pròtesis, periodòncia. També oferim tractaments estètics. Aquí us en presentem un de perfecte pels qui busquen un tractament d’ortodòncia estètic: ortodòncia estètica amb bràquets de safir, són transparents, amb una estètica i biocompatibilitat superior, no s’embruten ni es desgasten, de mida petita i baix relleu.
Univers Dental, la teva clínica de confiança, 10 anys creant somriures!
 
Medical Group 
Barcelona i Badalona
Tel. 664 554 816
Medical Group ofereix els millors tractaments en rejoveniment facial amb ofertes molt especials de Black November:
• Tractaments estrella de bòtox per a arrugues del front, entrecella i potes de gall: 79 € per zona.
•Augment de llavis, pòmuls, mentó, reompliment d’arrugues amb àcid hialurònic de llarga duració 12 meses: 255 € per vial.
•Lífting facial amb fils tracció espiculats des de 155 €, dos fils.
•L’exclusivitat a Maresme i Badalona: únic baló intragàstric ingerible amb aigua sense anestèsia, sense endoscòpia i sense quiròfan. Mètode Elipse. 
Consulta’ns!
 

Informació addicional

  • Text: Maite Viñals
  • Municipi: Maresme
Back to top