Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Paraula de Nargó, d'en Ramon Minoves

Ramon Minoves, autor osonenc d’arrels nargonines, ha publicat darrerament un nou llibre de poemes titulat Paraula de Nargó, que gira al voltant de la geografia natural i humana del municipi de Coll de Nargó, a l’Alt Urgell. Llicenciat en Ciències de la Informació, ha viscut des de 1977 en terres lluçaneses i osonenques, on ha treballat de mestre rural i de professor d’institut ensenyant llengua catalana i literatura.
Els protagonistes són les muntanyes, els rius, els camins i els boscos d’aquest poble pirinenc d’extens territori, però també l’element humà, les persones, les històries, els mites, reals i imaginaris, i la seva evolució al llarg dels anys (els vells oficis, la despoblació, el turisme...). Tot, però, des de la visió d’un poeta, des de l’amor, l’humor, la melangia, les complicitats, les imatges, els suggeriments i la narració breu però espurnejant. No hi busqueu una guia de Coll de Nargó, encara que, segons com, ho podria ser, ja que hi podeu trobar la seva ànima, la d’un poble del Pirineu.
 
Paraula De Nargo
 
Presentació del llibre
Dimarts 10 d’abril
19h L’Hospitalet. BibliotecaTecla Sala.
Amb Marcel Fité, Jordi Solé Camardons i Ramon Minoves.
Divendres 20 d’abril
19h Tiana. Biblioteca Can Baratau. 
Amb Jordi Solé Camardons i Ramon Minoves.
Dissabte 21 d’abril
19h La Seu d’Urgell. Consell Comarcal de l’Alt Urgell.
Amb Jordi Graell, Jordi Solé Camardons i Ramon Minoves.
 
 
 

Informació addicional

  • Municipi: Catalunya
Back to top