Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Llibres

Totes les coses perdudes, de Kelly Canby

Les Biblioteques del Maresme recomanen... el llibre ‘Totes les coses perdudes', de Kelly Canby.

L’Olivia viu en una ciutat grisa i amb molt soroll. La curiositat de l’Olivia fa que posi el nas dins d’una claveguera i aquesta l’engoleix. Es troba una velleta envoltada de moltes caixes, cada una amb una etiqueta: somnis, nines, pensaments... caixes plenes d’objectes, sentiments i valors perduts. La velleta li diu a l’Olivia que es pot endur el que vulgui, i ella pensa en tothom: memòria per al pare, sentit de l’humor per a la seva germana, i esperança per... L’Olivia escull l’esperança i la llença per sobre de tota la ciutat des del punt més elevat. Les persones tornen a parlar, amablement i dolçament, el tracte és humà i amigable, tot gràcies a l’Olivia.
 
Totes les coses perdudes és un àlbum il·lustrat on els dibuixos acompanyen el text d’una manera natural. On la ciutat grisa i fosca al començament, després de la pluja, recupera els colors, alegres i vius, representant les emocions, sentiments i valors que mai hauríem de perdre. 
 
És un llibre per a tota la família, per llegir-lo acompanyat, per buscar tot allò que s’ha perdut i que encara es pot trobar.
 
Matèria: Valors humans. Àlbum il·lustrat
Editorial: Tramuntana
Any: 2016
 
Totes Les Coses Perdudes
 
 
 
 

Informació addicional

Back to top