Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Llibres

Les vuit muntanyes, d'en Paolo Cognetti

Les Biblioteques del Maresme recomanen... el llibre "Les vuit muntanyes", d'en Paolo Cognetti.
A Les vuit muntanyes seguim el viatge vital de Pietro, des dels estius de la seva infantesa a les muntanyes dels Alps italians, fins a l’edat adulta, quan té la necessitat de retornar a la naturalesa cercant la seva identitat. Les excursions amb el seu pare i l’amistat amb el Bruno marcaran l’inici d’aquest periple, durant el qual ens portarà a reflexionar, de manera fresca i senzilla, sobre l’amistat, la solitud, l’esdevenir de la vida i les relacions entre pare i fill. 
 
Paral·lelament a l’intens relat personal, la relació de l’home i la natura (el pas de les estacions i la supervivència a la muntanya) esdevé un motiu transcendental. El llibre és una oda a la natura i a la seva capacitat de transformar-nos com a individus a través seu. Una lectura ideal per a  les vacances, sobretot si són a la muntanya, o per viatjar als Alps italians des del sofà de casa.
 
Matèria: Ficció
Editorial: Navona
Any: 2018
 
8 Agost Montgat
 

Informació addicional

Back to top