Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Llibres

Cançó de la plana, de Kent Haruf

Les Biblioteques del Maresme recomanen... el llibre "Cançó de la plana", de Kent Haruf.
Senzillesa i alhora profunditat. Aquests són els trets característics de la prosa de Kent Haruf, que a Cançó de la plana queda forjada amb uns personatges que captiven el lector amb la quotidianitat de les seves històries personals i commouen per la humanitat que desprenen amb magnífics diàlegs, però també en els silencis.
 
El comtat de Holt és l’espai geogràfic per on transcorre tot un teixit d’històries, connectades entre si. Un ambient rural on els sentiments, en aparença feréstecs, emocionen especialment en la figura de dos solitaris germans grangers que es faran càrrec d’una adolescent embarassada. Els grans valors universals com l’amor, l’esperança, la compassió, el perdó o la solidaritat apareixen subtilment també en uns professors amics, abandonat per la dona i amb dos fills ell, i ella al càrrec d’un pare malalt d’Alzheimer.
 
Haruf va incloure aquest llibre dins la trilogia que completen Capvespre i Benedicció. Tots imprescindibles.
 
Matèria: Narrativa
Editorial: Edicions del Periscopi
Any: 2017
 
10 Octubre Argentona
 

Informació addicional

Back to top