Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

"Ralet, ralet. El món dels 0 als 3 anys. Aprenent a educar", de Núria Saló Jubany

Aquest mes, recomanem el llibre: "Ralet, ralet. El món dels 0 als 3 anys. Aprenent a educar", de la Núria Saló Jubany.

Què és un infant? Un infant és un adult de mida petita? De quina informació disposa per fer les seves deduccions? Té criteri? I aquest criteri que té... com l’ha elaborat? Per què actua d’aquesta manera tan estranya? Imagina’t que ets un astronauta a qui han enviat a un planeta nou del qual ho desconeixes tot: la gravetat, la temperatura, la llum, la composició de l’aire, etc. A més, disposes d’un vestit del qual no t’han donat les instruccions i, pel que sembla, té vida pròpia i no el pots dominar. Segurament, un infant quan neix té unes sensacions molt semblants. Acaba de sortir d’una nau on tot funcionava sol. Ara només pot comptar amb el seu gran instint de supervivència. Però davant qualsevol sensació nova, què fa? Acciona el botó d’alarma: el plor!
 
Núria Saló Jubany té una llarga experiència en l’educació de nadons de 0 a 3 anys. Té, sobretot, molt de sentit comú. Què ha passat –es pregunta- per què acabem sobreprotegint aquests infants tan desitjats? Pas a pas i a partir d’exemples quotidians, la Núria ens guia en l’educació dels més menuts amb l’objectiu d’arribar a fer adults capaços d’afrontar tot allò que els ofereixi la vida.
 
Editorial: Edicions Sidillà
Any: 2016
 
Cobertaraletralet2
 
 
 
 

Informació addicional

  • Municipi: Cerdanya
Back to top