Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Vinràs amb jo a apenre de lletra, d'en Manel Figuera i Salvador Vigo

La revisió del llibre ‘El parlar de Cerdanya’ va permetre a Manel Figuera i Salvador Vigo publicar un segon volum, amb el títol ‘Vinràs amb jo a apenre de lletra’, per la gran quantitat de nous mots que van trobar: 3.918 paraules. 
En aquesta nova entrega hi ha principalment vocabulari propi d’aquesta bonica comarca, mentre que el primer volum recull 1.672 dites populars de la Cerdanya.
 
Nascut a Barcelona el 1957 però resident a la Cerdanya des de fa 35 anys, Manel Figuera és, entre d’altres, professor de català per a adults i corrector de textos. Ha escrit poesia, novel·la, relats curts i guies d’excursions per la seva estimada comarca i altres indrets dels Pirineus. 
 
Per la seva banda, Salvador Vigo va néixer a Bellver de Cerdanya el 1965 i ha escrit sobre ceràmica popular, portals cerdans, cansaladers i altres temes. A més, és coautor de llibres etnogràfics i històrics.
 
Edicions Salòria.
 
Vinras Amb Jo A Apenre De Lletra 3918 Mots Del Parlar De Cerdanya
 

Informació addicional

  • Municipi: Pirineus
Back to top