Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Zoo del Pirineu d'Odèn

El Zoo del Pirineu és un espai privilegiat, on es combinen les activitats guiades a partir dels nostres animals, en un entorn únic on viuen els voltors, el trencalòs o les àligues en estat salvatge.
Llegir més ...

Els tresors de Canalda, Odèn i Cambrils

El paisatge abassegador que envolta Odèn i tota la zona de Canalda ha donat lloc a nombroses llegendes de bruixes i éssers mítics, el seu misticisme, no en va per la zona travessa gran part del Camí dels Bons Homes, caracteritza a la zona amb un tarannà molt especial.
Llegir més ...

Descobrir un passat mil·lenari a l’espai Dinosfera

El Centre Paleoambiental Dinosfera obria les seves portes ara fa tres anys, al juliol de 2012, així Coll de Nargó inaugurava un nou espai d’exhibicions sobre el patrimoni paleontològic del municipi i la comarca: un nou edifici que acollia també la tornada de la posta d’ous de dinosaure més gran d’Europa. Actualment  l’exposició de Coll de Nargó centra el seu principal actiu patrimonial en els ous i en els nius de dinosaure. El seu recorregut mostra els coneixement actuals sobre la reproducció dels dinosaures, a partir dels seus fòssils i, més concretament, a partir dels fòssils recuperats a Coll de Nargó.

Llegir més ...

Alinyà, la muntanya viva

A la muntanya d’Alinyà, una dècada de pacients tasques de conservació han donat fruits: des de fa tres anys l’espai està obert al públic, en una aposta per l’ecoturisme que permet contemplar com s’alimenten els voltors des d’un mirador de fusta, a 500 metres de distància. Una proposta turística absolutament pionera i inèdita a Catalunya. A més, al voltant d'Alinyà es troben altres al·licients: esports d’aventura, activitats culturals, rutes i productes gastronòmics.

Llegir més ...

Explora el Parc Natural de l'Alt Pirineu!

Altes muntanyes, refugi d’espècies amenaçades i uns paisatges modelats per segles d’activitat humana constitueixen el parc natural més gran de Catalunya.  Amb gairebé 70.000 Ha, a cavall de les comarques del Pallars Sobirà i de l’Alt Urgell, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, creat l’any 2003. Es distingeixen 7 zones: Valls d’Àneu, Vall de Baiasca, Vall de Cardós, Vall Ferrera, Vall de Santa Magdalena, Massís de l’Orri i Vall de Siarb.

Llegir més ...
Back to top