Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

A l’estiu, esports al mar

L’estiu és una bona època per gaudir de la nostra costa, de les platges i del mar del Maresme, amb el seu fort contrast entre el color daurat de la sorra i l’intens blau del mar.
Llegir més ...

Surf i meteorologia

Tots els surfistes som una mica meteoròlegs, sempre mirant mapes isobàrics, previsions de vent i onades, sempre pendents del cel i dels núvols. A nosaltres no ens importa que plogui o faci fred, el que ens importa és que hi hagi onades, encara que nevi o troni.
Llegir més ...

Hem fet Pànxing amb... Imma Perruqueria

És un dimecres a les 3 h de la tarda. La Georgina i jo enfilem cap a Cabrera de Mar i al capdamunt del carrer trobem la PERRUQUERIA IMMA. Allà ens esperen l’Imma i l’Eva, la seva esteticista. La Georgina serà la que gaudirà dels serveis de l’Eva amb una doble sessió de maquillatge: un de més suau pel dia a dia i un altre de més sofisticat per a anar a sopar o sortir de nit. Jo gaudiré dels serveis de perruqueria de la mà de l’Imma.
Llegir més ...

Electrofitness

Una de les darreres tendències en entrenament és l’electrofi tness: una combinació d’entrenament físic, amb entrenador personal, i d’electroestimulació muscular. Les raons per practicar electrofi tness dependran de cada persona, però pot aportar diferents beneficis.
Llegir més ...

Serhs inaugura la seva nova Cuina d’Alt Rendiment a Mataró

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va inaugurar el passat 20 d’abril la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró. L’acte, amb l’assistència d’unes 130 persones, va comptar amb la participació de l’alcalde de Mataró, David Bote, i els màxims directius de SERHS, Ramon Bagó, president; Jordi Bagó, CEO, i Raimon Bagó, director general de SERHS Food.
Llegir més ...

Hem fet Pànxing a... Nagai, l’estètica per a tu!!

Es divendres i una de les nostres comercials, la Caro Font, té la sort d’arrencar el cap de setmana posant-se en mans d’unes magnífiques professionals del món de la bellesa i l’estètica. L’Eva, la Laura i la Gemma del Centre Estètica Nagai, a Premià de Mar, esperen a la Caro per mimar-la amb cura una estona i que comenci el seu cap de setmana relaxada i més guapa que normalment.
Llegir més ...

Per què el meu fill hauria de fer arts marcials

Comença el curs escolar i els pares haurem d’organitzar el temps dels nostres fills, especialment les activitats extraescolars. El ventall de possibilitats és molt gran, l’únic fre és el cost econòmic i la falta de temps disponible. De vegades em pregunto si no seria més saludable per a ells, poder jugar al carrer amb els amics de tant en tant. Clar que jo em vaig criar en un poble i no en una gran ciutat.

Llegir més ...

El Vi+, tasteu-lo i gaudiu-lo

Vi+ és un nou esdeveniment que neix de la mà del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments consorciats, el Consell Regulador de la DO Alella, i de comerços i empreses del Club de Producte de la Ruta del Vi de la DO Alella, amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar el món del vi a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques.
Llegir més ...

Gastronomia refrescant al Maresme

Les temperatures van pujant a mesura que avancen els dies, i conforme pugen les temperatures, baixen les ganes de cuinar, i sobretot d’encendre fogons i forns. Davant d’això tenim dues solucions: sortir cada dia a dinar de restaurant o aguditzar l’enginy per fer plats refrescants, divertits, plens de colors, senzills i, sobretot, que no necessitin del foc per a la seva elaboració. A més d’intentar passar la calor amb originals còctels que ajudin a minorar les sensacions tòrrides fins allà on es pugui.

Llegir més ...

Altres activitats

Back to top