Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

O.D.U: l’esport amb gos per a tots

L’Obediència Esportiva d’Utilitat (ODU), és una disciplina basada en l’obediència, en la qual pot participar-hi qualsevol gos, tant si és de raça com si no; des d’un chihuahua  a un santbernat, tingui pedigrí o no. 

Llegir més ...

Temps de rebaixes

7 de gener... d’una banda es posa fi a les llargues vacances de Nadal amb interminables dies de festa i, per altra banda, és la data esperada per molts per estrenar les rebaixes. Malgrat aquesta data oficial d’inici de les rebaixes d’hivern, aquestes cada cop estan més diluïdes al llarg de l’any... ofertes, setmanes blanques, fires d’estocs, outlets... I, malgrat tot, la gent espera la tradició del 7 de gener, data d’arrencada oficial, amb delit per buscar l’oferta més barata, la rebaixa més cridanera.
Llegir més ...

El turisme d’aventura gasta 3.000 dòlars per setmana

Una de les principals conclusions de la novena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya, que ha tingut lloc a Sant Julià de Lòria, Andorra, entre els dies  2 i 4 de març, amb la participació d’esportistes d’elit, com el reconnegut alpinista, Ferran Latorre, ha estat la quantitat d’ingressos que belluga actualment aquesta mena de turisme.
Llegir més ...

Els esports blancs a les escoles ceretanes

De vegades allò que es té més a prop és allò que més costa de valorar, aprofitar o explotar. Detectada una certa mancança  dels nens de la Cerdanya en tot el que feia referència a la pràctica dels esports d’hivern la Cerdanya es va afegir al programa Esport Blanc Escolar (EBE), amb la participació dels alumnes d’escoles de la comarca. EBE està integrat al programa d’Educació Física de les escoles i coordinat per un tècnic de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i el  responsable del Consell Esportiu.
Llegir més ...

Club Nordic Walking Cerdanya, marxem plegats?

Et volem convidar a la pràctica de la marxa nòrdica i et volem animar a que ho facis amb nosaltres. Des de l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus fa anys que venim desenvolupant la marxa nòrdica, mitjançant cursos d’iniciació, tasts de Nordic Walking, i sortides, amb la participació de població local, de segona residència i clients dels establiments turístics i hotelers. Fa dues temporades, un petit grupet va anar sortint en el decurs de diversos mesos, però la iniciativa, malauradament, no es va acabar de consolidar.
Llegir més ...

Primer eslàlom tecnològic del Pirineu a La Molina

Volkswagen i La Molina creen la primera pista d’eslàlom tecnològic del Pirineu. Una nova instal·lació, a la pista Trampolí, que permetrà als esquiadors sentir-se com corredors professionals amb l’opció d’endur-se un record a casa, ja que la baixada quedarà enregistrada amb el sistema de càmeres instal·lades al recorregut.
Llegir més ...
Back to top