Entrevistes

Ramon Soler

“Els testimonis vius continuen tenint records horribles de la Guerra Civil. Escriure aquest llibre és la meva manera de fer que la gent ho recordi i evitar que es repeteixi”.
Llegir més ...

La Banda del Panda, grup musical

La Banda del Panda és una "vella" coneguda del Berguedà. Aquest grup de música del Barri del Coll de Barcelona puja, any rere any, a la comarca a fer-nos ballar i saltar amb la seva música, la que ells defineixen com a "sarau". La pròxima cita serà el divendres 5 de Juny a la nit, divendres de Patum, a la General.

Llegir més ...

Entrevista a Xavier Gual

Alguns el coneixen per la seva vessant empresarial, altres per ser veí de Berga, però Xavier Gual és, per sobre de tot, un observador, una persona inquieta i d'aquelles a qui agrada conversar i crear debat. Ara, un llibre, “El món (no) és un lloc perillós”, ens presenta un nou aspecte de Xavier Gual, el de viatger. Un viatger però que continua observant, creant debat i aprenent de cada aventura. Una crònica fresca i personal d'un empresari que viatja per feina i descobreix com és la vida diària a països llunyans. 

Llegir més ...

Iñaki Otaola. Publicista i pintor

Les xarxes socials van tenir molt a veure en que el jove berguedà Iñaki Otaola exposi aquests dies en una important sala de Barcelona, la galeria Mitte (c/Bailén, 86) però també el seu talent i la capacitat que tenen les seves pintures de sorprendre i fer reflexionar sobre el més quotidià. Una pintura moderna, fresca, irònica i comunicativa que fins el 25 d’octubre es podrà veure a Barcelona.

Llegir més ...
Back to top