Pirineus

A Encamp hi ha molta vida, descobreix-la!

Natura, cultura, tradicions, compres, gastronomia... Encamp uneix harmònicament tots aquests trets per oferir un espai pur enmig la natura, de descans però alhora d’oci on petits i grans poden realitzar activitats de tot tipus. El telecabina més llarg d’Europa et portarà a gaudir de paisatges d’alta muntanya i un passeig pels carrers d’Encamp et submergirà a l’època medieval. Encamp, a l’estiu, no s’atura.

La ruta Ramat de Camins

El trekking dels 70 pobles pirinencs. Seguint les passes de Camilo José Cela i Josep Maria Espinàs.

El Tren dels Llacs

Espectaculars cingles de pedres calcàries, muntanyes rocoses a tocar de vegetació típicament mediterrània, fauna salvatge... i als peus de tot les aigües dels Llacs de Sant Llorenç de Montgai, Camarasa, Terradets i Sant Antoni; un paisatge incomparable que es pot veure en una sola jornada i de manera pràctica i familiar a través del Tren dels Llacs. 

60 anys del Retaule de Sant Ermengol

‘El Retaule de Sant Ermengol’ tornarà a omplir de música, llum i color el claustre de la catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell entre el 5 i el 12 d’agost. La d’enguany és la seixantena edició d’aquesta obra sobre d’una de les figures polítiques més importants de la Catalunya del segle XI i és per això que arriba amb un seguit de canvis i una nova direcció artística.

Entrevista a Enric Ticó, president de FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) dinamitza i fomenta el turisme i la pràctica de l’esport en indrets característics de Catalunya, aconseguint així un equilibri equitatiu i igualitari en tot l’àmbit català i creant negoci els 365 dies de l’any.
Back to top