Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Maresme

A Sant Pol... anem a tocar ferro

Arribar a Sant Pol és sempre un luxe. Vagis les vegades que vagis et sorprèn la seva bellesa, la seva frescor, el seu ambient mariner com aturat anys enrere. Visitar-lo a l’hivern en un dia de sol quan cau la tarda és d’una bellesa que deixa sense alè, i avui gaudirem d’aquest espectacle natural tot passejant per la seva façana marítima.

El Meridià Verd. La Roca del Vallès - El Masnou

El Meridià Verd és una iniciativa per commemorar la mesura del meridià de París que va servir de base per a definir la unitat del metre. El meridià verd va des de Dunkerque, al mar del Nord, fins a la platja d’Ocata, al Masnou. 

La llibertat de triar en educació

Un moment cabdal en la vida de moltes famílies és quan arriba el moment d’escolaritzar els infants de la casa o de canviar de centre, si cal, per cursar estudis de secundària. És un moment difícil per a molts, apareixen els dubtes, les pors, les indecisions... però caldrà triar. Molts cops es converteix en un repte en la carrera per trobar la millor escola, la més idònia per cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode, etc.

Back to top