Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Maresme

Vilassar Noir

Vilassar de Noir naixia fa tres anys com un punt de trobada entre els autors de gènere negre i els seus afeccionats. Amb l’objectiu de donar visibilitat a la literatura i al cinema negre nacional i generar debats al voltant de temes recurrents del gènere, amb les aportacions dels autors més importants del panorama actual, naixia aquest festival que enguany arriba a la seva tercera edició. 

Argentona – Òrrius – Castell de Burriac - Argentona

Presentem una de les diverses ascensions que es poden fer al castell de Burriac, monument més emblemàtic de la comarca del Maresme. Ho farem des de la localitat d’Argentona, i completarem la ruta amb la visita d’algunes de les fonts existents al terme municipal (unes 200), com són la Font del Ferro, Font de l’Esquirol, Font de l’Esquirolet, Font de Les Sureres, Font de Lladó, Font de Sant Domingo, etc.

Joguines, una tria difícil

Arriben dies molt especials per als més petits. Davant del bombardeig d’anuncis televisius, de catàlegs, de converses... sembla que les seves necessitats creixen, es multipliquen, que necessiten una pila de coses. Arriba la màgia del Nadal i demanen sense mesura i sense pensar gaire. Seran mares, pares, tiets, avis... els que hauran de posar seny en les peticions sense perdre de vista que la joguina és un element fonamental en el desenvolupament dels infants. 

Back to top