Maresme

Les maduixes pinten Sant Pol de vermell

Parlar de l’encant de Sant Pol no és cap descobriment, és un poble que ha enamorat a visitants de la comarca i de més enllà del país. Però la bellesa de Sant Pol no es limita a l’encant del poble, cal recórrer els seus voltants per descobrir-hi paisatges de bellesa incomparable com la Vall de Golinons on es produeixen les millors maduixes de la comarca. 

Ruta de les Fonts de Sant Mateu

En ple Parc de la Serralada Litoral, concretament a Premià de Dalt, es troba la Font de Sant Mateu. Situada al costat de l’ermita que rep el mateix nom, és considerada per a molts la font més coneguda del parc. Aquesta i d’altres fonts, també amb molt d’encant, estan repartides entre Premià de Mar, Premià de Dalt i Teià, i totes elles es poden visitar gràcies a la Ruta de les Fonts de Sant Mateu.

Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

El passat 15 de març es presentava la XXI edició de les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró amb el tradicional tastet a les instal·lacions del’Escola de Restauració i Cambreria del Gremi d’Hostaleria de Mataró i el Maresme, amb la presència de molts restauradors de la ciutat i càrrecs polítics de la ciutat i de la comarca. 

Persianes amunt, avui... Rita cafeteria

“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat... Sigui quin sigui el motiu, tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. Avui... “Rita. Cafeteria”, a Vilassar de Dalt.
Back to top