Maresme

Sant Pol de Mar, mediterràniament maresmenc

I de sobte... el poble més mediterrani del Maresme apareix davant dels nostres ulls. Si tanques els ulls i els tornes a obrir, sense saber on ets, és fàcil pensar que estàs a Cadaqués. I en Joan Tió, qui serà els nostres ulls en aquesta passejada, ens ho confirma en cadascuna de les seves paraules: Sant Pol de Mar és, definitivament, mediterràniament maresmenc. 

Via Romana de Parpers a Argentona

Aquest mes visitarem el tresor més antic i preuat de la vila d’Argentona: la Via Sèrgia, que, des d’abans de Crist, unia Mataró amb Granollers i Vic. La caminada és curteta, surt del Bell Recó i va pujant suaument fins a arribar al Coll de Parpers.

Triar escola, el moment de la veritat

Triar l’escola dels fills no és mai un moment fàcil, molts cops es converteix en un repte en la carrera per trobar la millor escola, la més idònia per a cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode, etc. Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per iniciar nous estudis sempre és difícil, però malgrat  els dubtes, les pors, les indecisions.... caldrà prendre la decisió.

Comença el compte enrere... època de celebracions!

Arribat el mes de febrer, moltes llars comencen a pensar, planejar, plantejar, idear... les possibles celebracions que tindran lloc a moltes cases a partir de la primavera, amb l’arribada del bon temps. Són moltes les parelles que han marcat en vermell la data del seu casament a partir de la primavera, moment en què també arriba l’època de comunions. Així, febrer dóna el tret de sortida per entrar de ple en la cursa dels preparatius. Els elements necessaris, detalls i objectes són molts, i diversos, perquè qualsevol celebració tingui un mínim d’èxit i llueixi com tots desitgem aquell dia.

Imma Mas i Eva Ferrer: “Molta gent no té una perruqueria de referència pel dia del seu casament”

Entre les dues, sumen més de 50 anys de professió en el món de la perruqueria i l’estètica. L’Imma Mas i l’Eva Ferrer cuiden les seves clientes com si fossin amigues, velles conegudes per a les quals treballen perquè sempre estiguin perfectes, sigui quina sigui l’ocasió. I ara, davant d’una societat cada cop més canviant, ofereixen un nou servei en el mateix camí: els casaments a la carta.
Back to top