Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Pànxing Cerdanya

Enveig, un poble ple de vida i respectuós amb el medi ambient

A tocar de Puigcerdà i als contraforts del massís de Carlit tenim Enveig, el nom del qual significava originàriament “enveja, desig”. Efectivament, Enveig és l’enveja de molts municipis, ja que gaudeix d’una gran varietat d’instal·lacions, com l’Hospital Transfronterer o l’escola de primària i la bressol, així com d’activitats a fer, des d’esports fins a gastronomia, passant per cultura i natura, i sempre respectant el medi ambient. 

Excursió al cim de Comabona

El pic de Comabona (2.545m) està situat a la serra del Cadí. L’excursió proposada té un recorregut circular de gairebé 13 quilòmetres, 750m positius de desnivell i unes 5,30 hores de caminada. És una sortida d’estiu apta per a tot tipus de públic que es trobi en bona forma física. Inici i arribada al refugi de Prat d’Aguiló (2.020m).

Curs de tècnic d’esports. Bloc comú i complementari

Des del Consell Esportiu de la Cerdanya, en col·laboració amb l’Escola Lleó XIII i el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, estem organitzant el bloc Comú i Complementari del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Ensenyaments Esportius, amb l’objectiu de  facilitar l’accés a aquesta formació als joves residents a la Cerdanya.
Back to top