Infantils

Un univers de casals d'estiu a les vostres mans

Durant el mes de maig, davant l’imminent final del curs escolar, moltes famílies comencen a plantejar-se què fer amb les criatures davant de tres mesos de vacances, i dels curts períodes vacacionals dels pares. Equilibris i repartiment de torns part per intentar cobrir el màxim de temps possible, davant de la situació, l’opció dels casals, amb un ampli ventall cada any, es presenta com la salvació de moltes famílies.  

Llegir més ...

Torna el programa EBE a la Cerdanya

Per segon any consecutiu la Cerdanya s’afegeix al programa Esport Blanc Escolar (EBE), després que es detectés una certa mancança  dels seus infants en tot allò que feia referència a la pràctica dels esports d’hivern. EBE està integrat al programa d’Educació Física de les escoles i coordinat per un tècnic de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i el responsable del consell esportiu.
Llegir més ...

Triar escola a la Cerdanya, el moment de la veritat

Triar l’escola dels fills no és mai un moment fàcil, molts cops es converteix en un repte en la carrera per trobar la millor escola, la més idònia per cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode... Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per iniciar nous estudis sempre és difícil, però malgrat  els dubtes, les pors, les indecisions.... caldrà prendre la decisió.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top