Infantils

Torna el programa EBE a la Cerdanya

Per segon any consecutiu la Cerdanya s’afegeix al programa Esport Blanc Escolar (EBE), després que es detectés una certa mancança  dels seus infants en tot allò que feia referència a la pràctica dels esports d’hivern. EBE està integrat al programa d’Educació Física de les escoles i coordinat per un tècnic de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i el responsable del consell esportiu.
Llegir més ...

Triar escola a la Cerdanya, el moment de la veritat

Triar l’escola dels fills no és mai un moment fàcil, molts cops es converteix en un repte en la carrera per trobar la millor escola, la més idònia per cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode... Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per iniciar nous estudis sempre és difícil, però malgrat  els dubtes, les pors, les indecisions.... caldrà prendre la decisió.
Llegir més ...

La Cerdanya, un món per descobrir!

La diversitat i la bellesa paisatgística de La Cerdanya és coneguda per tothom. La barreja de trets del mediterrani amb prats alpins, barrejat amb fagedes, boscos de pi roig i boscos de pi negre i avet, fan de la comarca un destí excepcional. Una comarca que enamora a grans i petits, una comarca amb una oferta àmplia i diversa que captivarà a qualsevol tipus de viatger, una comarca per descobrir-la, recórrer-la i respirar-la.

Llegir més ...

Clubs, escoles d’esquí i botigues d'esports de la Cerdanya inicien la temporada de neu

Ningú queda indiferent davant la bellesa i diversitat paisatgística de la Cerdanya, una comarca on gaudir de l’esport en un entorn únic, amb un gran ventall de possibilitats, rutes a peu, rutes en BTT, golf, hípica... Però en un mes i escaig, quan la comarca es comenci a llevar pintada de blanc, els grans protagonistes dels esports seran l’esquí nòrdic, l’alpí, raquetes, snowboard.... queda poc i la comarca està llesta i impacient, estacions, clubs i escoles d’esquí, botigues especialitzades, hotels i apartaments tot el sector està ja preparat per rebre les primeres neus. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top