Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Llibres

Llibres de sempre

En aquests temps de pandèmia just he acabat de llegir Diari de l’any de la pesta que Daniel Defoe va escriure fa tres-cents anys. No és un llibre d’història, ni una novel·la, ni unes memòries, ni tampoc un assaig però alhora és una mica de cada cosa.

Llegir més ...

Terra de marca, de Jordi Romeu

La vall de la Cerdanya compta amb un patrimoni literari formidable, desconegut per molts de nosaltres. Radio Puigcerdà ofereix cada dilluns a les 18:00 h l’espai radiofònic “Cerdanya Literària”, on descobrim de la mà d’escriptors cerdans la literatura de la nostra comarca a partir de les obres, llegendes i poesies dels autors locals. Paco Riera introdueix els escriptors cerdans sota la direcció tècnica d’Àngel Gutiérrez. Aquí teniu una transcripció d’Anna Amor.
Llegir més ...

La niña de la cajita de cerillas y otras historias

La vall de la Cerdanya compta amb un patrimoni literari formidable, desconegut per molts de nosaltres. Ràdio Puigcerdà ofereix cada dilluns a les 18h l’espai radiofònic Cerdanya Literària, on descobrim de la mà d’escriptors cerdans la literatura de la nostra comarca a partir de les obres, llegendes i poesies dels autors locals.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS
Back to top