Maresme

Sant Pol de Mar, mediterràniament maresmenc

I de sobte... el poble més mediterrani del Maresme apareix davant dels nostres ulls. Si tanques els ulls i els tornes a obrir, sense saber on ets, és fàcil pensar que estàs a Cadaqués. I en Joan Tió, qui serà els nostres ulls en aquesta passejada, ens ho confirma en cadascuna de les seves paraules: Sant Pol de Mar és, definitivament, mediterràniament maresmenc. 

De Sant Vicenç de Montalt a Caldes d’Estrac (I)

Donat que la ruta és molt extensa, avui farem esment del que trobarem en aquesta ruta i, en la propera edició, explicarem la manera de fer-la, els camins a recórrer, etc. Aquesta sortida ens portarà a un bon grapat d’indrets singulars entre ambdós pobles que val molt la pena tenir en compte.

El moment de triar escola

En la nostra edició de la primera quinzena de febrer ja vam parlar de les dificultats que representa el moment de triar l’escola dels fills. De fet, molts cops aquesta elecció es converteix en un repte per trobar la millor escola, la més idònia per a cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode... Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per començar nous estudis, sempre és difícil, però malgrat els dubtes, les pors, les indecisions... caldrà prendre la decisió.
Back to top