Agenda

VI Mostra de Formatges i productes làctics frescs de la Cerdanya i l'Alt Urgell

Agenda de Cerdanya
Formatges 2016
Última Data: 
Diumenge, 16 abril 2017

Place: Alp

El pròxim 16 d’abril se celebrarà la sisena edició de la Mostra de Formatges i Productes Làctics frescs de la Cerdanya i de l’Alt Urgell. Amb aquesta Mostra, l’Ajuntament d’Alp vol contribuir a la promoció dels productes derivats de la llet, no només els formatges fets amb llet de cabra, ovella o vaca, sinó també matons, qualles i iogurts, dinamitzant així la indústria local i el turisme.
 
Al voltant de la plaça Major es concentraran els artesans d’ofici i els artesans dels formatges que es dediquen al sector làctic en aquestes comarques pirinenques. Hi seran de 9 a 20 i, paral·lelament al mercat, es faran activitats relacionades amb el món dels formatges com visites al “corral de xais i cabrits” per a la mainada i d’altres com actuacions musicals.
 
Les activitats més destacades de la Mostra seran el Concurs de formatges que es realitzarà a la carpa muntada al voltant del Mercat, d’11.30 a 13 h, i el Maridatge de formatges amb vi, a les 18 h. 
 
Del 7 al 17 d’abril, els restaurants col·laboradors del municipi oferiran als seus clients plats cuinats amb els formatges presents a la Mostra.
 

 

 

Totes les dates


  • Diumenge, 16 abril 2017

Powered by iCagenda

Back to top