Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Agenda

9a Fira d'Artesans i Oficis

Agenda de Cerdanya
BellverFiraArtesans Panxing
Última Data: Diumenge, 04 Agost 2019

Place: Bellver de Cerdanya

9a Fira d’Artesans i Oficis - 3 i 4 d’agost
 
Dissabte 3 d’agost
10 h Obrim la fira
Tot el dia. Demostracions d’oficis: torner, escloper, art en vidre, empallar cadires… Plaça Major.
11 h Plaça amb les Trementinaires, demostracions i tallers durant tot el dia. Elaboració de xarop de pinyes, destil·lació d’herbes, fabricació de perfum i tintura mare, elaboració d’un collar de trementina, etc. Plaça del Castell.
11 h Tallers d’oficis per la mainada: taller de cistells, de fang,  de cal·ligrafia medieval, de pissarra i flor seca, de dibuix, de vidre de pintura en fred. Plaça Major, Cal Travesseres, Jardí de Ca les monges.
Taller col·laboratiu amb el picapedrer. Taller de llana amb la Caravana de l’Assoc. Obrador Xisqueta del Pallars Sobirà.
11 h i durant tot el dia “ARTIL.LUXIS” Produccions Odradek presenta un espectacle de teatre d’ombres, cine nick, instruments musicals mecànics, gramòfons, cinema mut, caixes de música, teatrins autòmats. A càrrec de Jenissa Car ricondo i Jordi Maria Macaya. Plaça Bécquer.
17.30 h Espectacle itinerant “TRANSHUMÀNCIA” a càrrec de la companyia Xip Xap Teatre. Plaça del Portal.
19 h “KAXKAGORRI” Audiovisual sobre un pastor del parc natural d’Aralar, a càrrec del seu autor José Ramon Aguirre seleccionat en el festival internacional Mendi film de Bilbao, en el festival de muntanya de Corea del Sur i presentat a països com Polònia, Mèxic i Katmandú.
19.30 h TOST. Cants, música i sons del Pirineu. Un cant contemporani a la muntanya, un homenatge a la terra, a càrrec d›Arnau Obiols i Campi. Pati Ca les Monges.
 
Diumenge 4 d’agost
10 h Obrim la Fira.
11 h Demostracions d’oficis tot el dia: torner, escloper, filadora , molins de gra...
11 h Plaça amb les Trementinaires, demostracions i tallers durant tot el dia. elaboració de xarop de pinyes, destil·lació d’herbes, fabricació de perfum i tintura mare, elaboració d’un collar de trementina. Plaça del Castell.
11 h Tallers d’oficis per la mainada: creacions amb fibres naturals, taller de fang, taller de gravat, taller de dibuix. Plaça Major, Cal Travesseres, Jardí de Ca les Monges.
Taller col·laboratiu amb el picapedrer. 
18 h Actuació de danses tradicionals de Cerdanya (recuperació de l’esbart dansaire) Plaça Major.
18.30 h Concert de MAGARI a càrrec de Liv Hallum i Ivan Garriga, música del Pirineu. Plaça Major.
 
Veniu, Passegeu, Apreneu i Gaudiu d’aquesta fira amb arrel pirinenca!

 

Telèfon
619 49 25 26 / 608 00 35 18
Website

 

Totes les dates


  • Desde Dissabte, 03 Agost 2019 a Diumenge, 04 Agost 2019

Powered by iCagenda

Back to top