Agenda

XXII Fira Fora Estocs

Agenda Maresme
Fora Stocs
Última Data: 
Dissabte, 04 Març 2017

Place: Vilassar de Mar

Vilassar Comerç és l’associació dels comerciants de Vilassar de Mar. Neix l’any 2007, després de la fusió de les tres associacions que havien existit fins llavors a Vilassar de Mar. Des d’aquell moment Vilassar Comerç ha fet un llarg camí, assolint objectius molt importants i enguany celebra el seu desè aniversari amb ganes de fer més i millor perquè creuen fermament que el comerç local és un dels motors del municipi. 
 
La Kheira Espuña, la seva presidenta des del maig de 2016, explica projectes, actes i idees de futur de Vilassar Comerç.
 
Presidenta de Vilassar Comerç des d’encara no fa un any. Un repte important...
Kheira.-  Un repte engrescador. De fet, tot i les dificultats que sempre comporten aquestes associacions, ja que avarquem diferents perfils d’establiment, i que parteix d’un voluntariat que fer quant acabem de treballar, ho fem amb moltes ganes.  Som el municipi amb més associats, tenim comptabilitzats uns 350 establiments i tenim 130 associats, aquesta xifra és molt poc habitual. Som un dels municipis amb un nivell d’associats més alt de la comarca, això ja dona una pista de que el comerç de Vilassar es fort i funciona. 
 
Quins són els principals avantatges de ser associat de Vilassar Comerç?
K.- A diari intentem contar amb mes socis, contra més siguem, més força i més visibilitat tindrem. Tenim fires de participació exclusiva (Foraestocs, Fires Comercials, Gastronòmiques, Campanyes temporals,..), beneficis en taxes i esdeveniments locals, gaudim dels beneficis d’altres associacions d´àmbit major (Pimec) sols per ser soci de la nostra Associació.Principalment ens agrada que la gent tingui un sentiment de poble, comerciant, associatiu i engrescador perquè tothom surti beneficiat. 
Principalment ens agrada que la gent tingui un sentiment de poble, comerciant, associatiu i engrescador perquè tothom surti beneficiat. 
 
Què ofereix la Fira Forastocks al client?
K.- D’entrada és una molt bona manera d’aconseguir coses a molt bon preu, xollos gangues i productes a millor preu del que trobes a la botiga, doncs es una gran oportunitat perquè els Comerços Associats a Vilassar surtin al carrer a “treure’s l’stock” i fer-se visible a més gent en un sol dia. 
A més el client juga amb l’avantatge que en un sol tram de carrer troba agrupades a un munt de botigues de Vilassar. Aquest Fora Stock arriba amb novetats, tindrem un conta contes a les 17:00 i una Xocolatada, per primer cop ubicarem i donarem un enfasi als restauradors de Vilassar on els agruparem de manera més visible i posarem música. La gent ja podrà venir a fer un cafè, unes tapes, unes cerveses, pinxitos...  
 
I s’espera celebració grossa per aquests 10 anys?
K.-  Si, i tant! Més que una gran celebració amb un acte central anirem fent durant tot el 2017 un seguit d’actes i esdeveniments diferents, innovadors i algunes novetats que encara estem gestant però que estem convençuts que agradaran molt. L’objectiu és apropar els nostres establiments al poble i engrescar als establiments a participar de les activitats per fer-nos més visibles i donar vida al poble.  
 
Estem convençuts que com el comerç de Vilassar, hi ha pocs i l’hem d’ensenyar!  

 

 

Totes les dates


  • Dissabte, 04 Març 2017

Powered by iCagenda

Back to top