Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Agenda

La Cabrilenca - BTT

Agenda Maresme
Cabrilenca
Última Data: 
Diumenge, 22 abril 2018

Place: Cabrils

I de nou la Cabrilenca torna a la tradició del mes d’abril. El 22 d’abril a dos quarts de nou arrencarà la Cabrilenca BTT amb canvis molt notables. La Pedalada 2018 s’ha hagut d’adaptar a la política de conservació del medi promoguda pel Parc de la Serralada Litoral i pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, sobretot pel que fa a activitats organitzades.

Les noves normatives han obligat a renunciar als tradicionals corriols d’altres Cabrilenques, i preparar recorreguts que respectin el mapa ciclable definit pels gestors del Parc. Això ha donat lloc a un recorregut llarg menys tècnic, allargant-lo i incrementant el desnivell positiu acumulat d’edicions anteriors, per aconseguir que continuï sent un recorregut exigent: uns 46 km i 1.600 metres de desnivell positiu acumulat. El recorregut curt, assequible per a tothom, tindrà uns 20 km i uns 700 metres de desnivell positiu acumulat.
 
Els dos recorreguts començaran amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre que facin tot el recorregut llarg i amb la mateixa bici (no elèctrica), els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tindran premi assegurat.
 
Per als més competitius (limitat a 250 participants), existirà l’opció a fer el recorregut llarg cronometrat, amb sortida preferencial a les 8.30 h i classificació final. La resta de participats la faran sense control de temps, i amb sortida oberta a partir de les 8.45 h.
També hi haurà una sortida diferenciada per a bicis elèctriques a les 8.45 h. 
 
Com en edicions anteriors, amb les inscripcions a la Cabrilenca-BTT es contribueix amb 0,50 € a causes solidàries. Aquest any es farà l’aportació a l’ONG Fisios Mundi, una organització que té com a objectiu aportar coneixements, ajuda i teràpia dins el camp de la fisioteràpia en les capes i persones més febles de la societat, especialment infància, joventut i dones dels països en vies de desenvolupament i zones més deprimides. Aquesta tasca es porta a terme sense discriminació de raça, sexe, religió o política. La manca d’una teràpia rehabilitadora correcta i guiada i de coneixements existents en el personal que elaborava les pròtesis i ortesis van ser els detonants per començar un projecte de formació en fisioteràpia en les zones rurals d’Anantapur, (Andhra Pradesh, Índia).
 
Un any més els organitzadors de la Cabrilenca BTT volen recordar que la Pedalada és una trobada esportiva, no competitiva, que desitja mantenir el seu esperit inicial de promocionar l’esport de la bicicleta de muntanya i aprendre a gaudir-lo.

 

 

Totes les dates


  • Diumenge, 22 abril 2018

Powered by iCagenda

Back to top