Agenda

Programa de la Biblioteca de Gironella

Agenda del Berguedà
Biblioteca De Gironella 1
AVUI: Dimecres, 18 Octubre 2017

Place: Gironella

Divendres 13 d’octubre
18h Narracions per la salut, Programa de sensibilització de les malalties mentals. Fuig, bèstia! A càrrec de Mon Mas. Sala infantil.
 
Dissabte 14 d’octubre
De 10 a 13h Taller de Fotopoemes. Aula multimèdia. Activitatfotogràfica i narrativa, que permetrà descobrirla relació entre les imatges i la paraula, tot veient treballs de poesia visual diversos, endinsant-se en un món ple d’objectes i paraules que no deixaran de sorprendre a ningú.
 
Dijous 19 d’octubre
18 h Música antiga: El llibre vermell de Montserrat. Audició i comentaris a càrrec dels musicòlegs Joan Alsina i Antònia Casas.
20 h Club de lectura de poesia: Vadevers. Espectacle poèticmusical I s’apaga aquest vespre, basat en poemes de Màrius Torres en el 75è aniversari de la seva mort. Espectacle inclòs en el Festival de Poesia Vila de Gironella.
 
Divendres 20 d’octubre
Festival de poesia Vila de Gironella.
20 h Recital poètic amb la intervenció d’Enric Casassas, Blancallum Vidal i Ariadna Torres.
 
Dimarts 24 d’octubre
19.30 h Club de lectura de novel•la. Comentarem el llibre de relats Argelagues, de Gemma Ruiz, amb l’assistència de l’autora.
 
Divendres 27 d’octubre
De 19 a 20 h Club de lectura de teatre.  Tertúlia conduïda per Jaume Fígols, professor de llengua i literatura de l’IES Pere Fontdevila.
 
Dimecres 8 de novembre
De 19 a 20 h Club de lectura de filosofia. Tertúlia conduïda per Mercè Garcia, professora de filosofia de l’IES Pere Fontdevila. Comentarem l’obra La resistència íntima: assaig d’una filosofia de proximitat, de Josep Maria Esquirol.
 
Dijous 9 i 16 de novembre
20 h Taller de Pinhole. En aquest taller els participants realitzaran una càmera estenopeica, una de les càmeres fotogràfiques més bàsiques i senzilles. Inscripció prèvia a la biblioteca.

 

 

Totes les dates


  • Desde Divendres, 13 Octubre 2017 a Dimecres, 15 Novembre 2017

Powered by iCagenda

Back to top