Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Agenda

Mateu Ubach lliga joc i dol en una xerrada

Agenda de Cerdanya
3CComarcalOK
Última Data: 
Dimarts, 06 Març 2018

Place: Arxiu Comarcal de la Cerdanya

En Mateu Ubach, psicòleg i terapeuta familiar, proposa endinsar-se en el món del joc i el dol, dos aspectes que rarament van de la mà.

En la tercera xerrada-taller del Cicle de xerrades i tallers d’acompanyament en la criança, dirigit a pares, educadors i a qualsevol persona que acompanya infants en les edats que comprenen la infància i l’adolescència, Mateu Ubach lliga joc i dol en Joc i dol, taller vivencial.
 
En Mateu Ubach, psicòleg i terapeuta familiar, a través de diferents  jocs de taula com IKONIKUS, STORY CUBES i DIXIT, entra en les emocions, pensaments i sentiments vinculats al dol viscut de la mort i la pèrdua, entenent aquest com un procés de ruptura en el vincle relacional i general de la persona, constituït en diferents etapes i que forma part del cicle evolutiu i maduratiu natural de l’ésser humà.

 

 

Totes les dates


  • Dimarts, 06 Març 2018

Powered by iCagenda

Back to top