Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Los años, de Virginia Woolf

Les Biblioteques del Maresme recomanen... el llibre "Los años", de Virginia Woolf.  

Los años és la darrera novel·la que Virginia Woolf va publicar en vida. Situada cronològicament entre 1880 i la dècada dels anys 30, ens parla de la vida de tres generacions de la família Partiger. 
 
Precisament, el transcórrer de la vida, és el tema principal d’aquesta obra. El temps passa, amb una cadència marcada per les estacions de l’any i les vivències dels personatges, que van creixent i envellint, cada cop més atrapats pels seus records. 
 
Per tal de copsar aquest esdevenir temporal, cada capítol comença amb una preciosa i detallada descripció d’una època de l’any. L’abundància de descripcions, és una de les característiques d’aquesta novel·la, que està escrita amb un caire més clàssic que altres novel·les anteriors seves, que tenien un tarannà més experimental. 
 
“Forzosamente ha de haber otra vida, aquí y ahora, repitió. Esto es demasiado breve, está demasiado fragmentado. No sabemos nada, ni siquiera acerca de nosotros mismos.”
 
Gènere: Narrativa
Editorial: Lumen
Any: 2009
 

Informació addicional

Back to top