Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
De Compres

Interior Vdm

Associació de Comerciants de Vilassar de Mar 

 

Vilassar Comerç és l’associació que agrupa als comerciants de Vilassar de Mar. Neix al mes de maig de l’any 2007, com a resultat de la fusió de les tres associacions de comerciants que aleshores existien a Vilassar de Mar. Aquest fet va suposar la conformació i consolidació d’un projecte ambiciós i necessari, tant per l’activitat comercial de Vilassar de Mar com per al mateix municipi.

Des del 2007, Vilassar Comerç ha recorregut un llarg camí en poc temps. Ha assolit objectius molt importants com són la inauguració de la seva seu social al juliol del 2009, o la contractació de la figura de la coordinadora de comerç. En aquests anys, VILASSAR COMERÇ ha continuat consolidant la seva imatge de marca i ha treballat per donar un servei eficient als mes de 120 comerços associats (dades actualitzades gener de 2017).

Vilassar Comerç es defineix en els seus estatuts com una associació de comerciants sense ànim de lucre i de caràcter apolític. L’objectiu principal de l’associació, i motor de les accions que s’organitzen, es defineix en els estatuts: “potenciar i dinamitzar el comerç de Vilassar de Mar” assolint un millor posicionament del comerç de Vilassar de Mar a la comarca que, a la vegada, ajudi a la positiva difusió del nom del municipi.

Durant l’any 2009, l’associació dóna un pas de gegant incorporant-se als plans de dinamització pel comerç, implementats per la Generalitat, i comptem a més a més amb el recolzament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Diputació de Barcelona.

Dos eslògans utilitzats en diferents campanyes promocionals defineixen el tarannà i la tasca de l’associació i dels comerciants que la integren: Fem poble…feu poble i El comerç viu x tu.

Els comerços associats són:

Alimentació: Aviram caça i ous Roser, Ca l'Italià, Can Manel, Can Pocurull, Can Serrat, Carns Boher, Carns Montserrat, Cotofluix, Espinaler, Formatges Vilatzara, Frutas Hermanos Hernández, Germans Vila, Ignasi Pastisser, Juliette, Manantial de Salud, Manduka, Pastisseries Falgueras, Peixateria Can Pau, Petit Falgueras, Tinoi Espai Gourmet, Fruites i verdures Magda, Parapapa, Xivarri.

Moda i bellessa: Aixia, Antonella, Babi Lua, Blue Moon, BO3 Sabateries, Calçats Moltó, Capriccio, Joieria-Rellotgeria Masoliver, Lider Dona, Lider Home, Ma&Do, My Way, Original Espai d'ArtesansStars, Theshop, Tuit, Unik.o, Zamora nens, Zamora Sabateries, Samsarah, Xapo*.

Parament de la llar: Ali-Bey, Cuca, Electrodomèstics i regals Montse, Electrodomèstics Maresme, GrupBCN, Karthika.

Restauració i oci: Atlàntida 2 La Botiga, Cafeteria Pizzeria Inèdit, Cal Tall, Corriol, Favela Cafè, La Jijonenca, La Jijonenca 2,  PaDelMar, Restaurant El TerralRestaurant Nami, Restaurant Natural, Tapes Bo, Creps i Més, D'Gust, La Choc & Bistro, Yume, Pizzeria Fet a Ma, Sura, Litoral, Anxaneta, Frankfurt Blau.

Serveis i altres: Àmbyt Estudi Fotogràfic, Assessoria Brasó, Aurum, Autoescola Racc, BCN Maresme, Bekami, Betdisseny, Blanc... Estudi Floral, Caninet, Centre Dental Dr. Roca Burés, Centre Veterinari Xinesca, Construcciones Luque-Nuñez, Punt Didot, Espill Estilistes, Farmàcia Almera, Farmàcia Roca 1904, Ferreteria Fervic, Finques Vilassar, Finques Viser, Floristeria Jardins, Fotoprix, GP casa, Grup 3 Perruquers, I-Kids, Il·lusions de Teresa Rabat, Integral Projects, Itcharts Instal.·lacions, It Optics, JGM Assegurances, La Fabrika, La Sònika, L'Illa de paper, Llibreria Index, Making Of, Maresme Llar, Maroma, Motor a Punt, Myo Valles, Mº Mercè Joiers, Perruqueria Carles Selva, Perruqueria Elena, Pixelats, Puche Jové Farmàcia, Raffel Pagés, Red Lands & Whales, Rocauto Mac, Rodon i Verges Associats, Seat-Davisa, Sweet 180º, The English Corner, The Hugues Language Service, Transports Rabassa, Viatges Tutsi, Vilastètic, XD, La Copisteria, Multicoses.

Més en aquesta categoria: « Letras Porex Aviram caça i ous Roser »
Back to top