Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Entrevistes

Persianes amunt, avui... Consulta Respira Destacats

La maternitat i la paternitat, diuen, et canvia la vida. I a en Jordi Juanola també li ha canviat, en part, el destí professional. Aquest pneumòleg de Mataró va ser pare el 2018. El moment va coincidir amb la finalització de la seva tesi doctoral i tot plegat el va portar a deixar provisionalment la feina al centre mèdic on treballava. Ara el destí i la il·lusió per emprendre un projecte propi l’han dut a obrir Consulta Respira.
Consulta Respira és un centre especialitzat en pneumologia que tracta patologies com asma bronquial, pneumònia, malaltia pulmonar obstructiva crònica, bronquitis de repetició, càncer de pulmó, tabaquisme o trastorns respiratoris de la són i on fer qualsevol mena de revisió respiratòria. Amb 35 anys, Jordi Juanola ha dedicat la major part de la seva carrera professional a treballar com a metge adjunt del servei de Pneumologia de l’Hospital de Mataró i exercia també en l’àmbit privat.
 
Per què aquest establiment i per què a Mataró?
Tenia la il·lusió i motivació d’obrir una consulta mèdica en solitari. I això ha coincidit amb que un pneumòleg de Mataró es jubilava i he tingut l’oportunitat d’agafar el seu relleu. 
A més, el fet de ser a la capital del Maresme, que és on més serveis hi ha, facilita poder oferir major ventall de prestacions i donar cobertura a tota la població que ho requereixi. 
 
Què trobaran els clients que entrin a Consulta Respira?
Respira es una consulta ubicada al centre de Mataró, on atenem a pacients privats i usuaris de diverses mutualitats. 
És un espai especialitzat en pneumologia que pretén ser centre de referència al Maresme, on poder donar un millor tracte i una atenció més personalitzada.
 

Informació addicional

  • Text: Sandra Garcia
  • Municipi: Mataró
Back to top