Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Entrevistes

Persianes amunt, avui... Lovet Destacats

"Persianes amunt" vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat... Sigui quin sigui el motiu, el més important és que tots ells han aconseguit engegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. I avui... Lovet a Vilassar de Dalt.
La Verònica Alcaraz fa més de deu anys que es dedica professionalment al món dels animals, amb estudis d’auxiliar de veterinària i perruqueria canina. Treballava a una consulta a Vilassar de Dalt fins que, una inesperada rescissió del seu contracte, la va portar a reflexionar sobre el seu futur laboral i les seves possibles opcions. Diuen que el destí és capriciós i, quan ja havia decidit acceptar una bona oferta de feina, les moltes trucades i missatges d’antics clients la van portar a tirar-se a la piscina i decidir-se a obrir el seu propi negoci. Va obrir la seva pròpia clínica i la va batejar amb el nom de Lovet, jugant amb les dues paraules que millor representen la seva feina: love i vet. Un mes i mig després de la decisió, la Verònica està encantada del pas que ha fet i de com funciona Lovet.
 
Per què aquest local i per què Vilassar de Dalt?
El local, de fet, ja era on havia treballat els darrers anys i on els clients estan acostumats a trobar-me. Després d’adequar-lo al meu gust i renovar tot el que calia, estic encantada. Vilassar? Perquè ja no sabria treballar a un altre lloc. Tot i que visc a Badalona, sempre he treballat a Vilassar i em sembla que em costaria treballar enlloc més on em trobés tan a gust com aquí.
 
Què trobaran els clients que entrin a Lovet?
A part de la perruqueria on tractem amb molt d’amor a tots els nostres “clients”, trobaran una consulta on els seus animals rebran un tracte proper i familiar, a part d’únic per cadascun d’ells. Aquí, la nostra màxima prioritat és la millora dels nostres pacients i per això no establim protocols estrictes i rígids, perquè cada animal és diferent i, encara que tingui la mateixa patologia, pot ser que no necessiti exactament el mateix.  
 

Informació addicional

  • Text: Maite Viñals
  • Municipi: Vilassar de Dalt
Back to top