Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Indrets

Les platges del Maresme Destacats

El Maresme disposa de 52 km de litoral, amb un total de 51 platges de sorra daurada de gra mig i gruixut que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca, des de Montgat fins a Malgrat de Mar. Aquest 2019 compta amb 10 platges amb el distintiu de bandera blava i 3 amb la Q de qualitat turística.

Platges amb bandera blava
Malgrat de Mar >> Malgrat Centre i Plata del Astillero
Pineda de Mar >> Pescadors i La Riera
El Masnou >> Ocata i El Masnou
Calella >> Garbí
Caldes d’Estrac >> Dels tres micos
Canet de Mar >> Canet
Sant Pol de Mar >> Les Barques
 
Vilassar De Mar
 
Platges amb la Q de Qualitat
Mataró >> Del Varador i Del Callao
Calella >> Del Garbí
 
Les platges del Maresme també aposten per la sostenibilitat turística, a través del segell Biosphere, un reconeixement liderat per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona i coordinat al Maresme pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Actualment són 10 les platges que el tenen, entre aquestes hi ha les 3 de Sant Andreu de Llavaneres i 2 de Calella.
Pel que fa a l’accessibilitat, la majoria de platges compten amb passarel·la per a les cadires de rodes, però només en alguns indrets hi ha altres serveis com una cadira adaptada pel bany o dutxes i banys adaptats. Exemples de platges molt ben preparades en aquest sentit són la del Masnou, la dels Vinyals a Cabrera de Mar, la del Varador a Mataró, la de Sant Vicenç de Montalt, la de la Picòrdia i la del Cavaió a Arenys de Mar, la de Can Villar a Sant Pol de Mar o la Gran de Calella.
 
Platges nudistes
Arenys de Mar >> Platja de la Musclera. Limita amb Caldes d’Estrac
Calella >> Cala d’en Pere
Malgrat de Mar >> Platja de la Tordera
El Masnou >> Platja d’Ocata
Santa Susanna >> Platja de les Dunes
Pineda de Mar >> Platja dels pins
 
Platja Santa Susanna
 
Platges per a gossos
Pineda de Mar >> Platja de Poblenou
Pineda de Mar disposa d’un tancat de més de 100 metres quadrats a la Platja de Poblenou, just davant del càmping Caballo de Mar. 
 
El Masnou >> Platja de El Masnou
La zona per a gossos va des de Can Teixidor fins a Montgat, té una llargada de 400 metres, i una superfície total d’entre 1.600 i 5.000 m2, depenent de la temporada.
 
Arenys de Mar >> Platges d’Arenys de Mar
Fins al 15 de setembre, els gossos només podran accedir a les platges d’Arenys de Mar en horari de 20 h del vespre a 8 h del matí. 
A la platja de la Picòrdia hi tenen accés 24 hores aquells gossos censats a l’Ajuntament d’Arenys de Mar i per als propietaris que tinguin segona residència a la vila.
 

Informació addicional

  • Text: Consell Comarcal del Maresme, Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Eva Godàs
  • Municipi: Maresme
Back to top