El Pànxing en paper

Publicacions Pànxing

Les revistes Pànxing, de distribució gratuïta, ofereixen informació de proximitat sobre oci, turisme, cultura… pels visitants i residents de les comarques on es troba present. En contacte permanent amb consells comarcals, ajuntaments i d’altres organismes públics i privats representa un important vehicle de promoció de tots els recursos i productes turístics i culturals del territori.

La gran acceptació i seguiment de les revistes Pànxing, amb què el lector s’identifica, ve motivat per aquests continguts de proximitat, per la utilitat de la informació i per la cura en fer arribar a tothom el seu exemplar.

Més de 25 anys de trajectòria

Des del primer Pànxing a la Cerdanya, podem dir que la marca Pànxing s’ha consolidat i s’ha convertit en un referent entre la població que viu i visita els territoris que abasta.

El Pànxing dóna a conèixer els municipis, els esdeveniments, els racons, les rutes, els establiments, la gent i fins i tot els gustos, les olors i les sensacions de casa nostra.
Publicacions Pànxing

Les nostres capçaleres

Actualment publiquem capçaleres una línia editorial vers l’oci i el turisme, són de distribució gratuïta i estan controlades per l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). No obstant, cadascuna es distribueix dins la seva àrea geogràfica d’influència, té les seves pròpies periodicitats, dates de sortida, format i idiomes.

Pànxing Cerdanya

Més de 800 punts de distribució gratuïta als principals establiments de la Cerdanya.

El Pànxing Tot Cerdanya es distribueix també a establiments seleccionats de l’Alt Urgell, l’Alta Cerdanya, el Capcir, així com punts de Barcelona i el Maresme. També a les oficines de turisme, Palau Robert, fires i enviaments a empreses i particulars.

Pànxing Berguedà,
Bages i Solsonès

Més de 1.000 punts de distribució als principals establiments del Berguedà, el Bages i el Solsonès.

El Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès es distribueix també a establiments seleccionats de la Cerdanya, així com punts de Barcelona i el Maresme. També a les oficines de turisme, Palau Robert, fires i enviaments a empreses i particulars.

Pànxing Maresme

Més de 1.500 punts de distribució gratuïta als principals establiments del Maresme.

El Pànxing Maresme es distribueix també a establiments seleccionats de la resta del Maresme, Vallès Oriental i Barcelona.
També a les oficines de turisme, Palau Robert, fires i enviaments a empreses i particulars.

Pànxing Pirineus

Amb una audiència de 48.000 lectors a tot Catalunya, es distribueix a les oficines de turisme, hotels, allotjaments i principals punts d’interès turístic.

See Barcelona

Guia turística de distribució gratuïta de la ciutat de Barcelona, es distribueix a més de 100 hotels de la ciutat de Barcelona, així com a l’Aeroport i a oficines de turisme.

Amb edicions personalitzades a cadenes
hoteleres com NH Hotels, Hotels Catalonia,
Hotel Rey Don Juan Carlos I i Le Meridien, ofereix una guía imprescindible per visitar Barcelona.

Impulsa el teu negoci amb les nostres revistes de proximitat

WEB PÀNXING.NET

Pànxing​ digital

Els nous suports digitals de Pànxing, ofereixen no només la possibilitat d’accedir a tota la informació que publiquem periòdicament en paper sinó ampliar-la i obtenir-ne més serveis com ara l’accés a la venda d’entrades per a les diferents activitats i esdeveniments que donem a conèixer o la compra de productes i serveis.

Així mateix, la plataforma digital Pànxing, esdevé un nou canal d’informació i promoció per a les empreses que es volen donar a conèixer i promocionar els seus productes i serveis mitjançant un canal accessible des de tots els suports digitals i de proximitat amb el lector.

La Web

El nou web digital de Pànxing ofereix tota l’actualitat de diferents territoris de Catalunya, Andorra i el sud de França. En destaca l’agenda per municipis amb tots els esdeveniments programats des de les diferents entitats, així com les notícies d’actualitat, els reportatges de turisme actiu amb rutes i indrets del territori, els reportatges de cultura, de gastronomia, d’ecologia, de nens i joves, les entrevistes i una secció amb consells de diferents àmbits (bellesa, salut, mascotes, immobiliàries, professionals, jardineria i motor).

Les Newsletters

Periòdicament enviem butlletins informatius mitjançant enviaments de mail i whatsapp amb les darreres notícies i esdeveniments del territori, així com reportatges destacats i un enllaç amb la darrera publicació en paper.

Arriba a tot arreu
i sigues més visible
amb la web del Pànxing