SALA PERILL a La Destil·leria de Mataró “Blanc”

Blanc es la primera proposta de tema conjunt que treballen els artistes de la plataforma Sala Perill*. Es tracta d’un tema, que si bé s’ha suggerit i treballat en altres ocasions, no deixa de ser interessant, sobretot pels matisos i significats que cada artista hi troba i desenvolupa en cada nova oportunitat.

Nou pla estratègic Smart City

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha elaborat el pla estratègic Smart City de Premià de Mar. L’objectiu del document, en el qual hi ha treballat personal tècnic de diversos departaments municipals, se centra a donar un impuls als temes smart amb la finalitat de millorar la qualitat de vida al municipi mitjançant les noves tecnologies

Ja és Temps de Maduixes al Maresme!

La pandèmia sanitària ha provocat que algunes de les activitats no s’hagin pogut organitzar, com els anys anteriors. Malgrat tot, des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme volem posar en valor els sabors que ens ofereix la primavera i que són el producte dels paisatges de la nostra comarca. Uns paisatges d’horta, de rieres, de mar i de munt.

El TecnoCampus obté el reconeixement Cycle Friendly Employer

La Federació Europea de Ciclistes reconeix els esforços del per promoure l’ús de la bicicleta en el dia a dia de la comunitat.

El TecnoCampus ha obtingut la certificació com a centre de treball Cycle Friendly Employer, un reconeixement impulsat per la Federació Europea de Ciclistes. L’objectiu és destacar i posar en valor la tasca de empreses, administracions i organitzacions en el foment de l’ús de la bicicleta entre els seus empleats i estudiants.

Dos establiments de Sant Pol reben el distintiu compromís Biosphere 2020

Els establiments Banys Tarridas i Herbes Sant Pol han obtingut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua. Es tracta d’una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR).

La Fira de l’Arbre es transforma enguany en la Setmana de la Natura a Mataró

La Fira de l’Arbre i la Natura, organitzada per l’associació Sempervirens amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, no es podrà celebrar enguany en el format habitual al Parc Central. Les restriccions vigents establertes pel PROCICAT no permeten actualment la celebració de fires, però l’associació i el consistori estan treballant en un nou format de celebració de més d’una setmana de durada.

La iaia del Maresme et guia pels millors parcs infantils de la comarca (Part 2)

L’arribada del bon temps, en combinació amb les ganes de sortir de casa i passar temps a l’aire lliure, ens empeny a buscar llocs on els més menuts de casa s’ho passin d’allò més bé. Un dels millors llocs on aconseguir-ho són els parcs infantils de la comarca: indrets segurs, adaptats a tots els nens i nenes i per a tots els gustos.

Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella

L’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, inaugurat al 2019, consolida l’any 2021 una programació escènica que busca la qualitat, la varietat de gèneres i la reflexió.

Agenda Maresme Maig 2021

Tram de platja de l'Alt Maresme

ARENYS DE MAR CINEMA Diumenge 9 de maig 18 h • TEATRE PRINCIPAL • La vampira de Barcelona. Preu: 6 € anticipada i 7 € taquilla. LITERATURA Dimarts 11 de maig 10 h • ACTIVITAT VIRTUAL • Parlem amb l’escriptor Oriol Canosa. Trobada entre l’autor i els alumnes de les escoles Joan Maragall i Sinera. […]