Anem de Ruta: Ermita El Remei

El Remei és una ermita situada a cavall entre Arenys de Munt i Sant Vicenç de Montalt i que visitarem ara que comença el bon temps, ja que la ruta passa entre rials que estan envoltats d’alzines en els seus marges que els proporcionen ombra o bé estan enclotats i l’ombra està assegurada.

Campaments, casals i colònies. Aquest estiu, apostem pel lleure!

Arriba el juny i amb ell, les desitjades vacances d’estiu. Comença la campanya d’activitats de lleure per a infants i joves, que, com cada any, es presenta com a recurs de conciliació per a moltes famílies. Un nou aire de llibertat per als nens i nenes, molt necessari en un context marcat per la pandèmia de la Covid-19, que els converteix en protagonistes de l’experiència perquè puguin gaudir de l’entorn, les activitats i la companyia.

El parc dels Germans Gabrielistes es vesteix de música

Els dies 18 i 19 de juny se celebra la 3a edició del Viu la Música!. Hi haurà actuacions i espectacles musicals a diversos indrets del parc. A més, el dissabte, des de les 12 del migdia i fins les 11 de la nit, el parc també acollirà estands de gastronomia i una fira mercat.

Alegria, és festa major!

Enguany novament és temps de festa major a Premià de Dalt. Com des de Pànxing volem que la gaudeixis, et mostrem la seva programació a continuació. No te la perdis!

Agenda de Juny Premià de Dalt 2021

Programació Xerrada “El dret a un habitatge digne i adequat: Què passa en el nostre entorn?” Dijous 10 de Juny 19:00 a 20:00 h• Sala teatre de la Societat Cultural Sant Jaume • A càrrec de Salvador Milà, director de l’àrea de presidència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Anna del Clot, responsable tècnica d’Habitatge del […]