Gaudeix de l’estiu al Maresme

Mar, muntanya, una gastronomia exquisida i una gran oferta cultural i d’oci esperen a totes les persones que visitin la comarca del Maresme.

29è Festival de Jazz d’Arenys de Mar

Després d’un any per oblidar, aquest any sí! Aquest any tindrem Festival! Ja estem treballant per adaptar les actuacions a les mesures sanitàries que segur encara tindrem vigents, però volem tornar a gaudir de bona música en un espai acollidor.

Festa Major Sant Domingo d’Argentona

Programa Dilluns 2 d’agost 19 i 21 h Espectacle Barragan. Teatre La Sala. 19.30 h Argentona cor de gospel. Font del mig. 23 h Concert Mishima. Escola Argentona. Dimarts 3 d’agost 18.45 h Coetada. Escola Bernat Riudemeia. 19.30 h Òpera La traviata. Centre Parroquial. 20 h Concert Quim Brugués i Blai Masó. Font del mig. […]

Festamorfosi a Alella 2021

Tast de vins naturals La primera FestaMorfosi arriba a Alella. Aquesta proposta ha arribat per quedar-se, i què és? Una vesprada cultural i animada per passar una bona estona. Què farem? Tast de vins naturals, sopar i concurs per equips. L’equip que guanyi tindrà premi! El tast de vins natural està dinamitzat per la sommelier, […]

Amb ganes d’un estiu gelat!

Altes temperatures. Cada any més asfixiants. Com les podem suportar? Amb un refrescant bany a la platja o a la piscina… i amb un bon gelat entre les mans! Però aquesta segona opció, tan bàsica i recorrent, no és fàcil de trobar. Em passa com amb els cafès (podeu rellegir el meu article a la revista Pànxing Maresme del maig passat), que només he trobat dos llocs a la comarca que els facin d’alta qualitat. Doncs amb els gelats, el mateix. A continuació us recomanaré dos establiments on podreu degustar gelats artesans realment deliciosos, excel·lents. Dos locals són escassos, pensareu, però almenys no us en penedireu. Així que preneu nota i aneu pensant quan hi anireu i quins sabors escollireu.