Cafè doble, si us plau!

De cara al maig, potser era més adient recomanar-vos terrassetes xules, oi? El mes vinent, us ho prometo. Almenys alguna temàtica més estiuenca. Però és que em moria de ganes d’investigar cafeteries on prendre un excel·lent cafè. No és cap ximpleria, és molt difícil de trobar. És més, en tot el Maresme, només en conec aquestes dues (estic disposada a escoltar les vostres descobertes en la matèria) i no n’he trobat més que igualin o superin el seu nivell. Són poquetes, però tremendes! Si sou amants del cafè, i molt puristes, ho agraireu. I si no ho sou tant, no patiu, perquè aquests indrets són d’allò més cuquis i teniu infinites alternatives d’alta qualitat: smoothies, tes, begudes orgàniques… Així que diguem adéu a cafès recremats i dolents, i endinsem-nos a aquest mar de sabors i sensacions. Som-hi!

Espais de Poesia

POESIA I MÚSICA Dijous dia 13 de maig 20 h • ESPAI D’ARTS ESCÈNIQUES CASAL D’ALELLA • La força incendiària de les paraules . Diàleg poètic i musical. Reserva d’entrades a alella.koobin.cat, a l’Oficina de Turisme o a la taquilla de l’Espai d’arts escèniques 1 hora abans de l’espectacle. RECITAL Divendres dia 14 de maig […]

Eva Asensio, una apassionada de l’agricultura ecològica

En una societat hiperconnectada tecnològicament, frenètica i en constant moviment, estem perdent la connexió amb la nostra essència, amb allò que ens ha definit des dels albors de la humanitat: la relació amb la naturalesa i la terra. Aquesta desconnexió ens provoca un seguit de problemes de salut que són totalment guaribles amb el retrobament amb la terra i amb el seu treball respectuós. Per aconseguir-ho, l’Eva Asensio, ens planteja un projecte interessantíssim d’agricultura ecològica i de salut en tots els aspectes. Per conèixer una mica millor aquesta iniciativa hem parlat amb ella. No us ho perdeu!

SALA PERILL a La Destil·leria de Mataró “Blanc”

Blanc es la primera proposta de tema conjunt que treballen els artistes de la plataforma Sala Perill*. Es tracta d’un tema, que si bé s’ha suggerit i treballat en altres ocasions, no deixa de ser interessant, sobretot pels matisos i significats que cada artista hi troba i desenvolupa en cada nova oportunitat.

Nou pla estratègic Smart City

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha elaborat el pla estratègic Smart City de Premià de Mar. L’objectiu del document, en el qual hi ha treballat personal tècnic de diversos departaments municipals, se centra a donar un impuls als temes smart amb la finalitat de millorar la qualitat de vida al municipi mitjançant les noves tecnologies

Ja és Temps de Maduixes al Maresme!

La pandèmia sanitària ha provocat que algunes de les activitats no s’hagin pogut organitzar, com els anys anteriors. Malgrat tot, des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme volem posar en valor els sabors que ens ofereix la primavera i que són el producte dels paisatges de la nostra comarca. Uns paisatges d’horta, de rieres, de mar i de munt.

El TecnoCampus obté el reconeixement Cycle Friendly Employer

La Federació Europea de Ciclistes reconeix els esforços del per promoure l’ús de la bicicleta en el dia a dia de la comunitat.

El TecnoCampus ha obtingut la certificació com a centre de treball Cycle Friendly Employer, un reconeixement impulsat per la Federació Europea de Ciclistes. L’objectiu és destacar i posar en valor la tasca de empreses, administracions i organitzacions en el foment de l’ús de la bicicleta entre els seus empleats i estudiants.

Dos establiments de Sant Pol reben el distintiu compromís Biosphere 2020

Els establiments Banys Tarridas i Herbes Sant Pol han obtingut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua. Es tracta d’una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR).