Pànxing Digital

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

El Pànxing en paper

Publicacions Pànxing

Les revistes Pànxing, de distribució gratuïta, ofereixen informació de proximitat sobre oci, turisme, cultura… pels visitants i residents de les comarques on es troba present. En contacte permanent amb consells comarcals, ajuntaments i d’altres organismes públics i privats representa un important vehicle de promoció de tots els recursos i productes turístics i culturals del territori.

La gran acceptació i seguiment de les revistes Pànxing, amb què el lector s’identifica, ve motivat per aquests continguts de proximitat, per la utilitat de la informació i per la cura en fer arribar a tothom el seu exemplar.

Més de 25 anys de trajectòria

Des del primer Pànxing a la Cerdanya, podem dir que la marca Pànxing s’ha consolidat i s’ha convertit en un referent entre la població que viu i visita els territoris que abasta.

El Pànxing dóna a conèixer els municipis, els esdeveniments, els racons, les rutes, els establiments, la gent i fins i tot els gustos, les olors i les sensacions de casa nostra.
Publicacions Pànxing

Les nostres capçaleres

Actualment publiquem capçaleres una línia editorial vers l’oci i el turisme, són de distribució gratuïta i estan controlades per l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). No obstant, cadascuna es distribueix dins la seva àrea geogràfica d’influència, té les seves pròpies periodicitats, dates de sortida, format i idiomes.

Pànxing Cerdanya

Més de 800 punts de distribució gratuïta als principals establiments de la Cerdanya.

El Pànxing Tot Cerdanya es distribueix també a establiments seleccionats de l’Alt Urgell, l’Alta Cerdanya, el Capcir, així com punts de Barcelona i el Maresme. També a les oficines de turisme, Palau Robert, fires i enviaments a empreses i particulars.

Pànxing Berguedà,
Bages i Solsonès

Més de 1.000 punts de distribució als principals establiments del Berguedà, el Bages i el Solsonès.

El Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès es distribueix també a establiments seleccionats de la Cerdanya, així com punts de Barcelona i el Maresme. També a les oficines de turisme, Palau Robert, fires i enviaments a empreses i particulars.

Pànxing Maresme

Més de 1.500 punts de distribució gratuïta als principals establiments del Maresme.

El Pànxing Maresme es distribueix també a establiments seleccionats de la resta del Maresme, Vallès Oriental i Barcelona.
També a les oficines de turisme, Palau Robert, fires i enviaments a empreses i particulars.

Pànxing Pirineus

Amb una audiència de 48.000 lectors a tot Catalunya, es distribueix a les oficines de turisme, hotels, allotjaments i principals punts d’interès turístic.

See Barcelona

Guia turística de distribució gratuïta de la ciutat de Barcelona, es distribueix a més de 100 hotels de la ciutat de Barcelona, així com a l’Aeroport i a oficines de turisme.

Amb edicions personalitzades a cadenes
hoteleres com NH Hotels, Hotels Catalonia,
Hotel Rey Don Juan Carlos I i Le Meridien, ofereix una guía imprescindible per visitar Barcelona.

Impulsa el teu negoci amb les nostres revistes de proximitat

WEB PÀNXING.NET

Pànxing​ digital

Els nous suports digitals de Pànxing, ofereixen no només la possibilitat d’accedir a tota la informació que publiquem periòdicament en paper sinó ampliar-la i obtenir-ne més serveis com ara l’accés a la venda d’entrades per a les diferents activitats i esdeveniments que donem a conèixer o la compra de productes i serveis.

Així mateix, la plataforma digital Pànxing, esdevé un nou canal d’informació i promoció per a les empreses que es volen donar a conèixer i promocionar els seus productes i serveis mitjançant un canal accessible des de tots els suports digitals i de proximitat amb el lector.

La Web

El nou web digital de Pànxing ofereix tota l’actualitat de diferents territoris de Catalunya, Andorra i el sud de França. En destaca l’agenda per municipis amb tots els esdeveniments programats des de les diferents entitats, així com les notícies d’actualitat, els reportatges de turisme actiu amb rutes i indrets del territori, els reportatges de cultura, de gastronomia, d’ecologia, de nens i joves, les entrevistes i una secció amb consells de diferents àmbits (bellesa, salut, mascotes, immobiliàries, professionals, jardineria i motor).

Les Newsletters

Periòdicament enviem butlletins informatius mitjançant enviaments de mail i whatsapp amb les darreres notícies i esdeveniments del territori, així com reportatges destacats i un enllaç amb la darrera publicació en paper.

Arriba a tot arreu
i sigues més visible
amb la web del Pànxing

Impulsa el teu negoci amb Pànxing​

Delegació Pànxing Berguedà,
Bages i Solsonès

bergueda@panxing.net
93 753 27 08

 

Delegació Pànxing Cerdanya

cerdanya@panxing.net
972 88 24 28
Alfons I, 44 A, 17520 – Puigcerdà

 

Delegació Pànxing Maresme

maresme@panxing.net
93 753 27 08
Enric Morera 25, 08339 – Vilassar de Dalt

Pànxing Comunicació – info@panxing.net – 93 753 27 08 – Enric Morera 25, 08339 – Vilassar de Dalt

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General