Pànxing Berguedà

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Berguedà

Festival Arts per la Vida al Monestir de Sant Llorenç

Berguedà
Arts per la vida (2)
Amb la primavera torna la programació cultural al Monestir Sant Llorenç.

El festival arranca, el dissabte sant dia 16 d’abril a les 7 de la tarda, amb un extraordinari concert del jove pianista de Berga Ot Ortega en el piano de mitja cua que a partir d’ara serà l’instrument clau per qualificar la música a Sant Llorenç.

Al mateix dia es presenten quatre exposicions: dues de pintura de Juan Niubó i Antoni Fàbregas i dues de fotografia, seleccionades i en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Presentarem i repartirem L’Auca Monestir de Sant Llorenç, amb rodolins de Joan Vilamala, que resumeix admirablement la llarga i complexa història del monestir.

Després de Pasqua s’inaugurarà l’exposició Romànic en temps d’Oliba que presenta aquest gran abat i bisbe, segurament format a Sant Llorenç, a la vegada que es mostra el romànic que ha restaurat la Diputació de Barcelona, molt a la comarca.

El festival presentarà espectacles de música i teatre cada dissabte a la tarda i els diumenges, amb més bon temps, tornaran els vermuts musicals als diumenges al migdia.

Subratllem els dies 24 i 30 d’abril: Recitals de Final de Grau del alumnes del Conservatori de Música dels  Pirineus, joves  amb un bagatge musical de gran qualitat.

Per sisè any consecutiu el monestir obre les seves portes a tothom que, enamorat de la cultura, cada setmana opta per tensar la seva creativitat quotidiana i, des de la llibertat cooperant, conviure en la comarca i el país millor.

Sant Llorenç s’uneix amb el festival al crit mundial de parar la sanguinària guerra a Ucraïna.

Informació d’activitats i exposicions a: https://www.civitascultura.org/msl-activitats

www.civitascultura.org // 664.56.75.81

Si t’ha agradat llegir la notícia Festival Arts per la Vida al Monestir de Sant Llorenç, també et pot interessar llegir Les Caramelles al cor de Catalunya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.