Pànxing Berguedà

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Cultura – Berguedà

Programació teatral i musical a Berga

Berguedà
61754072ab3962c8b1b0052bc7e72cef.jpg
Amb l'objectiu d'oferir un programa conjunt que aglutini diversitat d'espectacles al llarg dels caps de setmana de febrer, març, abril i maig, l'Ajuntament de Berga ha presentat la programació de la temporada. Un cicle que comptarà amb gairebé una desena d'espectacles. 

L'encarregat d'estrenar-lo va ser el musical de Broadway 'Hairspray', a càrrec de Manresa Teatre Musical el passat 8 de febrer. La programació seguirà el dissabte 21 de febrer a les 6 de la tarda amb l'obra 'Amagat, el musical Bah!', (veure més informació en aquest mateix Pànxing). El preu de l'entrada serà de 10€ i es pot comprar a través de www.tincticket.com o a taquilla una hora abans de la funció.
 
Diumenge 1 de març 
a les 6 de la tarda
Quim Masferrer protagonitzarà 'Temps', de Teatre de Guerrilla. Li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el què pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. Una hora i mitja d'intensa tristesa, de crítica desbocada, d'ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges… que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… la llibertat de riure's del mort, d'ell mateix, i de qui el vet-lla, el públic. L'entrada valdrà 15€ i es pot comprar per Internet a través de www.tincticket.com o el mateix dia una hora abans de la funció a taquilla. També es poden fer reserves a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Berga. 
 
 
Dissabte 7 de març
L'escola Vedruna porta els finalistes de l'Oh Happy Day per promocionar el seu viatge de fi de curs.
L'escola Vedruna de Berga també s'uneix al cicle portant el dissabte 7 de març el grup 'Messengers'. Aquesta formació de gospel va quedar finalista al programa “Oh Happy Day” de TV3 en la seva primera edició. La recaptació es destinarà al viatge de fi de curs dels alumnes de 6è de l'escola (que volen anar a Madrid 3 dies). Ells mateixos tindran la possibilitat de sortir a cantar una cançó a l'escenari amb el grup. L'hora del concert serà les 10 de la nit i el preu de l'entrada és de 14€ a  l'amfiteatre i de 16€ a platea. Les entrades es poden comprar a través d'Internet a http://vedrunaberga.fila12.cat/ 
 
 
Una altra aportació musical és la que faran diumenge 15 de març les bandes de les Escoles Municipals de Música de Vilafranca del Penedès i de Berga que oferiran a 2/4 de 12 del migdia el 'Concert de bandes'. L'entrada és gratuïta. 
 
 
Divendres 20 i diumenge 22  de març
Les corals infantils de l'EMMB, el conjunt instrumental i solistes vocals de l'EMMB oferiran l'òpera “El petit escuraxemeneies“, de Benjamin Britten. El preu de l'entrada és de 12€ i es poden comprar per Internet a través de www.tincticket.com i a taquilla 1 hora abans de la funció. 
 
 
Diumenge 29 de març 
Serà el torn de la companyia Entresòl Produccions, a les 6 de la tarda, amb l'obra 'Cremats'. La Mònica rep una trucada del seu home, el Jordi, que li diu que no l'esperi a dinar i, de passada, que la deixa perquè s'ha embolicat amb una alumna de la facultat. La Mònica desesperada, truca la seva sogra per tal que truqui el Jordi i faci que s'ho repensi. Mentre espera l'arribada del seu home, la Mònica obre la porta (creient que és el Jordi) i rep la desagradable visita d'un criminal sense escrúpols (el Rashid), que pretén robar tot el que trobi i, aprofitant l'avinentesa, abusar sexualment d'ella. Però la situació es capgira quan la Mònica li fa una proposta molt més atractiva: ajudar-la a matar al Jordi, per tal de cobrar l'assegurança. El pla és perfecte i la venjança està servida. Aviat el Jordi serà a la boca del llop. Però, inesperadament, també apareix la sogra i, tot d'una, comencen a sorgir complexes mentides i relacions inconfessables. El preu de l'entrada serà de18€ més despeses de gestió l’entrada anticipada i 20€ a taquilla. 
 
 
El 3 d'abril 
a 2/4 de 8 del vespre 
La Coral de l'EMMB juntament amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i els solistes vocals, oferiran el concert de Setmana Santa, Stabat Mater de Joseph Haydn, sota la direcció de Jordi Sabata. L'entrada valdrà 10€ i es pot comprar per Internet a través de www.tincticket.com 
 
 
L'Orquestra simfònica de l'Escola Municipal de Música de Berga oferirà el diumenge 19 d'abril a les 6 de la tarda el 'Concert simfònic' que comptarà amb la concertino convidada Alba Roca i amb el director també convidat Oleguer Aymamí. El preu de l'entrada serà de 10€ i es poden comprar per Internet a través de la web www.tincticket.com  
 
 
Diumenge 26 d'abril 
a les 6 de la tarda 
Més teatre amb 'Locus Amoenus', d'Atresbandes, espectacle finalista del Premi BBVA de Teatre. El preu de l'entrada serà de 10-12€ i es poden comprar per Internet a través de www.tincticket.com i a taquilla una hora abans de la funció. També es poden reservar a l'Oficina de Turisme; es faran descomptes per grups. 
 
 
Diumenge 10 de maig
a les 6 de la tarda
Concert del Grup Vocal “In Crescendo“, guanyador del concurs Oh Happy Day!! El preu de l'entrada serà de 14€ i les entrades es poden comprar per Internet a través de www.tincticket.com i a taquilla una hora abans de la funció. També es poden fer reserves a l'Oficina de Turisme de Berga; hi haurà descomptes per grups. 
 
 
La programació al Teatre Municipal de Berga de febrer a maig finalitzarà amb l'actuació “Navegants“, de Toni Cabré, a càrrec de La Farsa. Les representacions es faran el dissabte i diumenge 16 i 17 de maig. Properament es facilitarà més informació sobre el preu i la venda d'entrades. 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.