Pànxing Berguedà

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Entrevistes – Berguedà

Casaments a la berguedana

Berguedà
516b4419ec2dd0c6a30b83bf9980c041.jpg
Els que tenim la sort de treballar de periodistes, tenim la sort de poder viure de nou, gràcies als nostres entrevistats, l’emoció, l’alegria i la felicitat dels casaments. Cada any esperem amb ganes aquest reportatge per veure els fantàstics escenaris que tenim a la comarca per celebrar l’amor, o conèixer quins són els professionals que aconsegueixen omplir de detalls el dia més especial i esperat per a molts, el del casament.

Un casament amb avituallament inclòs
Nom: Marc Soler Escobar i Montse Vegas Bautista
Data de l’enllaç:  27-5-2017
Lloc: Casa Puigventós
Fotos: Foto&Film / www.fotoandfilm.es
 
 
Sempre comencem l’entrevista amb la pregunta de si els nuvis consideren que el seu casament va ser convencional… Amb el Marc i la Montse, la resposta va ser un no rotund. Però, en què va ser diferent? En parlem amb ells…
Des d’un bon inici, vam voler sorprendre els convidats amb molts detalls i, evidentment, l’entorn on ens vam casar per nosaltres era el somiat. I si hem de parlar de coses que vam fer que creiem que són diferents, doncs al camí de pujada de la carretera fins a la casa els convidats van trobar-hi un avituallament a mig camí. La sorpresa va continuar amb l’entrada del nuvi, que va arribar amb vespa per un lloc on ningú l’esperava. Això sense parlar de la decoració, que era personalitzada i feta a mà per nosaltres, a més de la música, escollida a consciència per a cada moment del dia.
 
 
I a banda de fer tot el que poguéssiu vosaltres, veu tenir ajuda de professionals?
Els fotògrafs i el vídeo va anar a càrrec de Foto & Film; la perruquera de la núvia va ser Gemma Noguera perruqueria; el Jordi de Puigventós ens va ajudar amb la preparació i el muntatge dels diferents escenaris del casament: cerimònia, aperitiu, dinar i ball, i també ens va recomanar el càtering del Restaurant Sol i Cel de Cal Rosal i el Xavi González pel tema de la música. Ell es va encarregar de muntar-nos el lloc de la cerimònia amb les bales de palla, el banc per seure nosaltres i el faristol per l’alcalde. També es va encarregar de muntar la carpa on vam fer el dinar. Va cuidar fins l’últim detall. 
 
Què és el que recordareu amb més intensitat d’aquell dia?
Sense cap mena de dubte l’entorn, que és immillorable; sumat al dia radiant que ens va fer i la companyia de la nostra família i amics. 
 
 
Canviaríeu alguna cosa?
No canviaríem res d’aquell dia, tot va ser perfecte i el vam gaudir al màxim, ho tornaríem a repetir amb els ulls tancats. Però sempre fem la broma que, tot i que ens vam casar a 2/4 d’1, el dia va passar molt ràpid i ara avançaríem l’hora per a poder-ne gaudir molt més.
 
I en recordeu alguna cosa anecdòtica o divertida?
Com que era el maig, teníem molta por que plogués i vam estar pensant alternatives en cas de pluja, però una setmana abans vam decidir que no volíem un pla B i que no llogaríem una carpa tancada perquè mirant la previsió meteorològica no havia de ploure. Vam dir a tothom que portés roba d’abrigar perquè en ser un lloc elevat podria fer fred… Però finalment, no va ploure, va fer un dia molt assolellat i la gent es va cremar i tot! 
 
Un casament, a casa
Nom: Gemma i Sadurní
Data de l’enllaç:  2-09-2017
Lloc: Avià
Fotos: Foto&Film / www.fotoandfilm.es
 
 
Volien un casament pensat per ells, que reflectís la seva manera de ser i així va ser… Fugint del convencional, van aconseguir casar-se en un ambient rústic en el qual van posar el seu toc personal. Però, en què va ser diferent?
Doncs especialment per l’espai. Normalment es busquen llocs bonics, amb un bon entorn o amb un significat especial. Nosaltres ens vam adonar que tot això ho teníem a casa i per això vam portar tot el necessari cap allà.
 
I veu tenir ajuda de professionals?
Si! Càtering, fotògrafs, DJ, perruqueria i florista. Això sí que ho teníem clar, volíem comptar amb professionals que coneguéssim de ben a prop, de la comarca.
Tot i això, també cal dir que ens van ajudar molts amics i també la família, sobretot en temes de condicionament de l’espai, la decoració, la cerimònia, fins i tot ens van tocar música en directe. La suma de tots ells, professionals, amics i familiars, va fer del casament un casament especial. 
 
 
Què és el que recordareu amb més intensitat d’aquell dia?
Les emocions a flor de pell durant tot el dia! Veure els teus tots junts, família i amics emocionats, expectants al que passarà, a cada detall, a cada sorpresa…
 
Canviaríeu alguna cosa?
No, cap ni una.
 
I en recordeu alguna cosa anecdòtica o divertida?
Si moltes… que s’enredi una cortina de la carpa al pentinat d’una convidada, que el nuvi arribi amb tractor o, per exemple, la manera com van arribar els anells; ens els va portar la Bruna, la nostra gossa. Teníem por que no sortís com esperàvem, que no vingués cap a nosaltres, però ella tampoc va fallar, ho va fer perfecte!
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.