Pànxing Berguedà

29, abril del 2024

Search
Close this search box.

29, abril del 2024

Agendes – Berguedà
accio_cultural
Agenda cultural
Desde
Dissabte
20
març
Fins
Dissabte
22
maig

Primavera 2021 Cinema Catalunya Berga

Berguedà

El Cinema Catalunya és la seu social dels Castellers de Berga. Des del març 2020 que tenen prohibida la seva activitat principal, fer castells. Tot i això des de la colla, es volen seguir oferint activitats de caràcter cultural encara que no estiguin relacionades amb els castells, si no amb altres disciplines culturals que trobem al nostre país (teatre, circ, música, màgia, cinema…).

És per aquest motiu que s’ha creat “ACCIÓ CULTURAL BERGUEDANA”, amb l’objectiu principal de programar cultura al Berguedà i generar un espai on l’artista pugui treballar dignament i on l’espectador pugui consumir cultura de forma segura al cinema Catalunya.

L’ACCIÓ CULTURAL BERGUEDANA treballa per oferir dues línies de programació, una pensada per a públic familiar (anomenada infantil) i una altra per a adults.

En veure que la situació cultural del nostre país és molt greu, des del voluntariat volen obrir una petita finestra on els artistes i consumidors de cultura la puguin gaudir de forma digna i segura.

La finalitat d’aquest programa és promoure l’activitat cultural a la comarca i sumar esforços entre entitats per així dur-ho a terme.

Per a reservar entrades i més informació:

https://forms.gle/pvDZR5U8uu7dihQ39

Programa d'activitats
13 de març, 2021
5:30 pm

Tanaka teatre-El peix irisat

Cinema Catalunya - Berga

Per què els altres peixos no volen jugar amb el Peix Irisat? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates brillants. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

 

20 de març, 2021
5:30 pm

35 anys fent màgia

Cinema Catalunya - Berga

En aquest espectacle hi ha un recull dels números més clàssics i que més l’identifiquen. Màgia

3 de abril, 2021
7:00 pm

En Concert

Cinema Catalunya - Berga

Les cançons més emblemàtiques i conegudes així com algunes d’altres autors. Acompanyat per Xavier Guitó (piano) i Arcadi Marcet (contrabaix).

17 de abril, 2021
7:00 pm

Joan Garriga - Solo Show

Cinema Catalunya - Berga

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.

24 de abril, 2021
5:30 pm

Tutatis - Elmer, l’elefant de colors

Cinema Catalunya - Berga

Un espectacle de titelles, música i color, on s’ensenya la importància de ser un mateix, transmetent valors positius tan importants com el respecte, l’acceptació i la diversitat.

8 de maig, 2021
7:00 pm

Juantxo Skalari - Unpluged

Cinema Catalunya - Berga

Una manera alternativa d’enfocar un concert Skalari, on la paraula i el missatge prenen un paper important sense perdre la força d’un repertori musical de més de 25 anys.

22 de maig, 2021
5:30 pm

Xavi Lozano-Tubs del món

Cinema Catalunya - Berga

Un concert extravagant, amb objectes quotidians que sovint veiem però no sempre sentim, per seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.